Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mate s tim nekdo potize? jaky mate motor a rok vyroby? kolik asi tkm najeto? co vam od toho pomohlo?

je jasne, ze uchyceni stabilizatoru je u 307 debilni. kdyz boucha, podklada se ulozeni pliskem, aby se protivny hluk absorboval. menili jsme i silentbloky stabilizaotru a malinko se to zlepsilo, ale porad se to ozyva, kdyz se jedno kolo vysune vice (nerovnosti, zataceni)

Odesláno

Mne to na 307 2,0 HDi začalo búcha? od 120 000 km. Dojazdil som ju do 175 000 a potom som je predal. Niektorí písali, že to začína búcha? aj od 60 000 km. Inak mne dos? silno búchala zadná náprava, pokiaľ ju celú nevymenili.

Odesláno

jo jo, tyčky stabilizátoru jsou slabůstkou 307. Taky mě to dělá a mám najeto 90. Budu auto prodávat, tak to ještě dám dohromady, abych pak někde neposlouchal od nového kupce, že je to vada. Vyměnit ty tyčky stojí pár stovek. Je to prý o polovinu levnější, než třeba u Octavie, takže to do toho ještě investuji.

Odesláno

Ukazoval som to v servise, a servisák iba pokrčil plecami. Tak že som sa na to vykašľal. Vymenil som iba jeden otočný čap na spodnom ramene. Teraz mám na Partnerovi podobný problém. Tam búcha a vŕzga celá predná náprava.

Odesláno

Tento problem zpusobuji drzaky stabilizatoru (jde tam kov na kov). Konstrukcni nedostatek. Mam 307 rok vyroby 2001 a s touhle neprijemnou zavadou jsem bojoval cely rok. Nakonec mi drzaky vymenily za nove, ale jiz pogumovane:super .

PS: Stoji to par kacek :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

klepe mi to taky,jednou to údajně dotáhli asi v 15.000 na garančce a ve 40.000 to začalo zas.Víte někdo o nějakém dobrém servisu na takové věci v Praze, kde by člověka neodrali hned při pozdravu? díky bancroft

Odesláno

no mam hdi 2.0/110koni a menili mi tam ty stabilizacni tycky, ale stejnak pri prejezdu nerovnosti tam neco cvaka, neco jako kov na kov...ze by to bylo ono ???

docela dost me to stve..:bojim

[upravil dne 28.9.05 tomask]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...