chanchez Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 mam moznost zakoupit, a to tak ze za par kacek, pristrojovy stit z stejne motorizace a stejnyho roku vyroby, ale s tim ze je tam i ten budik na olej. jde mi o to, jestli pujdou rozchodit bez problemu i kdyz z fabriky tam ten budik nebyl, nebo takovy budiky jdou jen auto co je ma uz fabriky Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 Mělo by to být jen na auto, který už to mělo z výroby. Měl jsem kdysi 406 a chtěl jsem to samý - chromované oramování a teploměr oleje, a v Peugeotu Bludov Agrega, že ty budíky se dělaj podle VIN a pokud tam není v motoru jakýsi čidlo teploty oleje, tak že to prej není možný. Takhle alespoň stanovisko Peugeotu... Citovat
Mišák406 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Do naší 1,9TD dával tyhle budíky (viz příloha). Já jsem měl k dispozici budíky jen s hladinou oleje, takže jsem si sehnal i snímač hladiny oleje od toho borce a namontoval jsem to na motor. Dráty byly už natažený, takže OK. Citovat
chanchez Odesláno 7. leden 2014 Autor Odesláno 7. leden 2014 tak snímač bych asi sehnal, jen nevím jestli když to šlo u 1,9, tak to půjde i u 2,1 Citovat
Mišák406 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Myslím, že to půjde(stejná poloha snímače hladiny jako u naší 1.9TD) . Na obr. 6 - snímač hladiny oleje, 17 - snímač teploty oleje. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 možná se to liší podle motoru? já to chtěl na 2.2 HDi a řekli že ne...tak pak věř origo servisu Citovat
P607Olda Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 hardhouse.trip: v autorizovaném servise nemůžeš dostat jinou odpověď. Musí auto uvést jedině do stavu, jak vyjelo z fabriky. Jiné úpravy by směli dělat, pouze kdyby přišel od Peugeota písemný přípis, že je nějaká úprava oficiálně povolená. chanchez: to čidlo hladiny oleje stejně po čase kecá, jak se na něm usadí špína (už jsem na to doplatil zadřeným motorem). A taky bys potřeboval nějaký časovač, protože měří jen pár sekund před nastartováním. Věnuj námahu (anebo si ji ušetři) na potřebnější věci - až dojde na brzdy, ložiska, podvozek... edit: čidlo teploty oleje - taky není nezbytné, je sice věrohodnější, než čidlo hladiny, ale na tvém místě bych do toho nevrtal. Pokud bys ho chtěl udělat nezávislé, jako tuning, tak to už spíš. Při výměně budíků by ses dostal do problémů s konektory atd. [upravil dne 7.1.2014 09:50 od P607Olda] [upravil dne 7.1.2014 09:53 od P607Olda] [upravil dne 7.1.2014 09:53 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.