Guest laslo76 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 kam jednoducho zapojiť automatické zapínanie svetiel na páčke svetiel alebo niekde inde,poprípade nejaké foto alebo schema pomôže.306HDi RHY r.v.2000.Ďakujem Citovat
Guest laslo76 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 a na tej páčke sú to ktoré káble v konektore zo schémy som trocha mimo Ď Citovat
koblih69 Odesláno 4. leden 2014 Odesláno 4. leden 2014 Nevím a upřímně ani bych to nehledal... prostě vezmeš měřák do ruky a zkontroluješ kde se na konektoru objeví napětí po zapnutí. Citovat
miroja Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Ja com si dorabal denne svietenie na jesen. Signal od parkovaciek (na vypmutie denneho svietenia) som bral z konektora priamo na halvnom svetlomete (laveho), tak isto aj kostru. +12V po zapnuti zapalovania som zobral z rele, ktore ovlada elmag. spojku klimy, pre jeho \"vyhodnu\" polohu v poistkovej skrinke v motorovom priestore pri aku. Vodice som bud vtiahol do povodnych \"husich krkov\". alebo som si natiahol nove, takeho isteho typu a farby, takze upravu ani nie je moc vidiet. Par ilustracnych fotografii. Citovat
miroja Odesláno 9. leden 2014 Odesláno 9. leden 2014 Este umiestnenie rele a pohlad zpredu na privod k vlastnemu svetlu ... Citovat
Guest laslo76 Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 asi som lama na pačke som našiel parkovačky ale stretavačky nie:( .poradte ktoré sú to káble prosím Citovat
vladosr Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 a svetla svietili....? to si potom len zle hladal.... Citovat
vladosr Odesláno 11. leden 2014 Odesláno 11. leden 2014 tak hladaj dalej ....ale rychlo , lebo prides o bateriu....pripadne si aj nastartovat..... ono , ked ti to nie je jasne , tak si to daj niekomu zapojit co to vie , a uz to robil.... lebo aj ked najdes tlmene a zapojis to tam , tak ti pri prepnuty na dialkove nezhasnu....co bude zle pre ziarovocky..... [upravil dne 11/1/14 17:05 od vladosr] Citovat
Guest laslo76 Odesláno 12. leden 2014 Odesláno 12. leden 2014 uš to mám zle som hladal,je to super.ďakujem:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.