Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Automatické zapínanie svetiel

Recommended Posts

Guest laslo76
Odesláno

kam jednoducho zapojiť automatické zapínanie svetiel na páčke svetiel alebo niekde inde,poprípade nejaké foto alebo schema pomôže.306HDi RHY r.v.2000.Ďakujem

Guest laslo76
Odesláno

a na tej páčke sú to ktoré káble v konektore zo schémy som trocha mimo :aut Ď:)

Odesláno

Ja com si dorabal denne svietenie na jesen.

Signal od parkovaciek (na vypmutie denneho svietenia) som bral z konektora priamo na halvnom svetlomete (laveho), tak isto aj kostru. +12V po zapnuti zapalovania som zobral z rele, ktore ovlada elmag. spojku klimy, pre jeho \"vyhodnu\" polohu v poistkovej skrinke v motorovom priestore pri aku. Vodice som bud vtiahol do povodnych \"husich krkov\". alebo som si natiahol nove, takeho isteho typu a farby, takze upravu ani nie je moc vidiet.

Par ilustracnych fotografii.

post-27863-14109634918323_thumb.jpg

post-27863-14109634918645_thumb.jpg

Guest laslo76
Odesláno

asi som lama na pačke som našiel parkovačky ale stretavačky nie:( .poradte ktoré sú to káble prosím

Odesláno

tak hladaj dalej ....ale rychlo , lebo prides o bateriu....pripadne si aj nastartovat.....

ono , ked ti to nie je jasne , tak si to daj niekomu zapojit co to vie , a uz to robil....

lebo aj ked najdes tlmene a zapojis to tam , tak ti pri prepnuty na dialkove nezhasnu....co bude zle pre ziarovocky.....

[upravil dne 11/1/14 17:05 od vladosr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...