Fusion Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Mám problém. Klíňák na tomdlle vozidle vymyslel ožralec. Je sice hezký, že u všech návodů je motor venku, takže by to zvládl nasadit i orangután, ale takovej luxus nemám. Mezi kladkama a plechem není víc, než 10mm. Proto potřebuju vědět: Protože mám podle všeho automatický napínání, je reálný, popř. čím excentrem otočit? Krom drážkovaných kladek tam jsou tři vodící (s posilovačem, bez klimy). Nepamatuje někdo z hlavy, jestli je úplně spodní vodící kladka hladká? Trvalo mě hodinu to navlíct, ale protože sem viděl hladkou spodní kladku, vedl sem řemen nad, ale na obrázku (spodní číslo 1) vede pod, což je ale logickej nesmysl, pokud je kladka hladká. Díky předem. [upravil dne 2/1/2014 16:56 od Fusion] Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Na ten automatickej napínák dáš 15ctku očkovej a odklopíš od sebe. Citovat
Fusion Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Normálně tím šroubem v kladce? Tj. ten šroub má opačnej závit abych ho nepovolil? Z návodu sem pochopil, že se dává cosi do toho automatu, sice na obrázku to vypadá jak tisícihran, ale píšou o 7mm čtyřhranu a zaaretování třeba hřebíkem. Jsme na to ale dva tak se zaaretování možná vyhnu. Ajo oni tím myslí ten čtyřhran, na kterej se nasazuje ořech. To teda ale nevím jestli ten nejmenší má 7mm a jestli tam narvu ráčnu. [upravil dne 2/1/2014 17:08 od Fusion] Citovat
Fusion Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Supr, hned to zkusím. Teď jenom tu spodní kladku. Problém je, že už na ni nevidím. Ale je možný, aby drážkovaná strana řemenu jela po hladké kladce? Citovat
Fusion Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Pár sprostých slov a je tam. Děkuju moc za radu s tou kladkou. Být tam ještě cenťák místa aspoň na ruku tak bych řekl, že je to aji lepší, než štelování přes polohu alternátoru. S tou spodní kladkou to byla to byla otázka vzhledem k obrázku. U mě je spodní kladka hladká, tak sem řemen vedl nad ní. VF35bwjyf60351447 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.