oddie Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jinak na namaskování na prodej se běžně dělala prasárna, že se poloosa v náboji podložila tlustou podložkou, tripoid se tím posunul do jiného místa klece a nejezdil po to vydřeném, na čas to přestalo vibrovat, akorát na prodej... Kupující na to holt přišel po půl roce, po roce, a musel dát nové poloosy... Citovat
Hafity Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Za tu dobu, co jsem se vrtal v autech, jsem na to narazil odhadem 2x, ale tahle souvislost mě tehdá nenapadla, přitom je to zcela logické.... No nic, na 106ce mi začíná trochu poklepávat levá poloosa, je na čase začít hledat vhodnou podložku.... Citovat
linc Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 este sa raz pytam na to Trasenie z volantom dnes som bol este v inom autoservise samozrejme s tou istou chybou,ked auto dali na zdvihak a zaradil som stvrty prevod stupen tak na volnobeznych otackach ta lava poloos mala dost velke vibracie (oval tyče) ako keby malo podskakovala.. pritom v inom servise mi poloos kontrolovali tak ze ju vytiahli z diferencialu a kriz bol dobry (ihlickove loziska OK ) a tak isto aj vonkajsi kyneticky klb (lozisko,gilicky OK) tak preco to ma potom take vybracie moze to byt aj to tycou?? nehodu som nemal aby bola ohnuta tyc.. Citovat
oddie Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Kříž je vždycky dobrý, to, co se vymačká či vydře (pitting) je to, v čem ten kříž jezdí. Citovat
radekbambus Odesláno 5. květen 2018 Odesláno 5. květen 2018 (upraveno) Zdarec, mě to dělá to samé, poloosy(vč. homok.) obě nové, ložiska v těhlicích taky a pořád to nepřestává. Ale dělá to jen na pětku při akceleraci např. do kopce, po rovině nebo z kopce jen když víc přidám, když přidávám velice lehounce, tak to nedělá (na jiný rychlost. stupeň ne, i když podtočím motor, zkušebně-čtyřka, rychlost zhruba 30km/h, prudčeji přidám a nic). Ložiska v diferáku jsem měnil před cca 50000 km. Upraveno 5. květen 2018 uživatelem radekbambus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.