lufrik Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Ahoj, prosím o radu. Vybila se mi u auta baterka. Centrál fungoval, kontrolky taky, jen jsem to prostě nenastartoval, pomalu to točilo, ale nechytlo. Vyndal jsem baterku a nabil jí. Asi po 12 hodinách nabíjení ji dal do auta a bez problému to nastartoval. Druhý den jsem to taky nastartoval. Pak auto dva dny stálo a když jsem to chtěl po dvou dnech nastartovat, opět stejný problém, kontrolky svítily, ale nenastartoval jsem. Čím to může být, odešla baterka? Ptám se, jestli se s tím někdo nesetkal, protože bych nerad kupoval novou baterku, tahle je stará něco přes dva roky. Díky za každou radu. Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Máš v autě origo rádio, nebo jinou značku? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Musíš změřit klidový odběr (připojit měřák do obvodu a po cca 10 ti min. koukonout kolik to bere, mezi tím neotevírat dveře... ). A taky jaké je napětí na baterce když jí nabiješ, večer jí dáš do auta a ráno aniž bys něco dělal jí změříš. Citovat
lufrik Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Proměřím to. Proč ses ptal, jestli mám v autě originál rádio nebo jiné? Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Protože typickým problém je přehození pinu 7 a 4 u neorigo rádia. Tím pádem má rádio sice funguje ale má násobně větší odběr ve vypnutém stavu. Citovat
lufrik Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Já jsem na rádio zatím nesahal. Je tam origo od výroby. Takže v tom by problém být neměl. Napadl mě vadný článek baterie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.