hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Zdravím. Mám možnost za docela dobrej peníz koupit barevnej displej spolu s novou jednotkou s optikou. Chci se zeptat, zda výměnu zvládnu sám, nebo se s tím musí zajít i na dia? A jestli s tím máte třeba nějaké zkušenosti, co to obnáší, atd... Citovat
pito.za Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Musis na diagnostiku a ostatne by si mal zvladnut aj sam. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 a kvůli čemu? Kvůli aktivaci v mým autě? (předpokládám)...a nejsou potřeba třeba nějaké dodatečné kabely nebo tak? Citovat
pito.za Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 No budes potrebovat kablovy a opticky prepoj medzi radiom a displejom. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 bože...a kde se to kupuje? Citovat
straki007 Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Neblazni. U vietnamcu v origo servisu. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 já myslel jakej je přesnej název toho kabelu...abych nekoupil něco jinýho... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 kabel dle dam kodu , kabely ´koupis dva, pak koupis antenu gps ,ramecek na stredovy panel , tohle je tak za 4000,- ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 jo ty mas monochrom rt3 , tak jen jeden kabel a ramecek Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 to nestačí hodit tam ten displej? to by mělo být součástí toho displeje,ne? Citovat
ChouLu Odesláno 1. leden 2014 Odesláno 1. leden 2014 Ne nestačí... použij tlačítko hledat a hledej Citovat
hardhouse.trip Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 at hledam jak hledam, stale nenachazim :( Citovat
straki007 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Taky jsem si nemohl nevsimnout ze budes prvni novacek ktery ma nejvic vlaken v tydnu. Co te napadne tak hned udelas vlakno........ Jak pise ChouLu. Nejdriv tlacitko hledat a hledat. mas to dokonce v pravidlech fora. [upravil dne 2/1/14 08:40 od straki007] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Všude je jen jak vyměnit jeden a ten samej displej -> poškození, ztrácející se pixely Ale jak vyměnit CT za DT, tak nikde nic, alespoň se na to nikdo neptal Pravidla čtu, samozřejmě vždy hledám, a až nemohu najít, potom teprv zakládám vlákno Citovat
pito.za Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Ked sa ti nedari nic najst tak pozri napriklad tento dokument ty to budes mat jednoduchsie nakolko tam mas uz RT3 a tym padom nemusis prerabat konektor radia a tahat anteny a mikrofon. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 :super:super:super:super:super Citovat
pre.vit Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Ať nezakládám nové vlákno, dokázal by mi někdo poradit, kde by se dal sehnat konektor k LCD obrazovce RT3? Zkusil jsem už hodně vrakovišť a prodejců ND, ale bezúspěšně. Jedná se o tuto obrazovku http://www.previt.eu/fbsharing/28TZejpx. Jde o to, že optický kabel v tom prakticky vůbec nedrží a jediné další řešení, co mě napadá, je hodně hodně moc kobercovky.. :-) Citovat
roman666 Odesláno 16. září 2015 Odesláno 16. září 2015 Ked sa ti nedari nic najst tak pozri napriklad tento dokument ty to budes mat jednoduchsie nakolko tam mas uz RT3 a tym padom nemusis prerabat konektor radia a tahat anteny a mikrofon. Prosím nemá někde ještě ten "dokument" vidím že to asi pomohlo potřebuju udělat výměnu taky, Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.