Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Prosím o pomoc. Namluvili jsme si navigační pokyny pomocí programu RT3 Voices. Ten soubor jsme nahradili TTS_M_EN. V RT3ce byl anglický ženský hlas, tak jsme to zkusili přehodit, ale jak už tam je ten upravený soubor, tak to nebere a stále píše \"Vlozte konfiguracni CD\", i když už je v mechanice...

Nevíte co s tím? :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

jen takový drobný dotaz vložil jsi ten soubor zpět do ISO obrazu disku nebo jsi to vypálil přímo? Je potřeba to totiž vložit do ISO souboru a vypálit jako obraz disku

Odesláno

Děláš něco špatně, měnil jsem různé hlasy a vždy to šlo v pohodě, když byl mužský, změnil jsem na ženský originál, pak jsem tam dal změnu na mužský, vložil cd s upraveným mužským a OK. Ale tobě se nějak moc nedaří i další věci kolem RT3.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
mono 16bit 16khz

Přesně v těchto parametrech jsem hlasy převedl, vložil zpět do ISO, vypálil 8x, vč. kontroly dat, ale opět po vložení do mechaniky se tvářila, že to není konfigurační CD...

Tak mě nenapadá nic jinýho, že co se barevnejch RT3 obrazovek týče, jde tam hodit normál čeština z uloz.to, měnit hlasy dle libosti, ale u monochromu, který požaduje stejné CRCčka u češtiny, tak počítám, že bude potřebovat stejné CRC i u souboru TTS s hlasem... :myslim

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...