hardhouse.trip Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Zdravím všechny. Prosím o pomoc. Namluvili jsme si navigační pokyny pomocí programu RT3 Voices. Ten soubor jsme nahradili TTS_M_EN. V RT3ce byl anglický ženský hlas, tak jsme to zkusili přehodit, ale jak už tam je ten upravený soubor, tak to nebere a stále píše \"Vlozte konfiguracni CD\", i když už je v mechanice... Nevíte co s tím? Citovat
SHAKAL007 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 jen takový drobný dotaz vložil jsi ten soubor zpět do ISO obrazu disku nebo jsi to vypálil přímo? Je potřeba to totiž vložit do ISO souboru a vypálit jako obraz disku Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 tak jsem to taky udělal, tak jak popisuješ, a vono nic Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Nevím jak to funguje...jestli musí být stejné CRC i u TTS souborů...ale to asi ne... Bodl by nějaký obrázkový návod Citovat
Agrafik Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Děláš něco špatně, měnil jsem různé hlasy a vždy to šlo v pohodě, když byl mužský, změnil jsem na ženský originál, pak jsem tam dal změnu na mužský, vložil cd s upraveným mužským a OK. Ale tobě se nějak moc nedaří i další věci kolem RT3. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Není to třeba tím, že jsi všechno dělal pro RT3 s barevnou obrazovkou, a já mám monochromatickou, tak tam je to třeba složitější? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 a co bitrate ?? nejsou tvoje hlasy nahrany ve vyssi kvalite ?? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 a jaký mají být parametry? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Díky. Tak vyzkouším a uvidím Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 mono 16bit 16khz Přesně v těchto parametrech jsem hlasy převedl, vložil zpět do ISO, vypálil 8x, vč. kontroly dat, ale opět po vložení do mechaniky se tvářila, že to není konfigurační CD... Tak mě nenapadá nic jinýho, že co se barevnejch RT3 obrazovek týče, jde tam hodit normál čeština z uloz.to, měnit hlasy dle libosti, ale u monochromu, který požaduje stejné CRCčka u češtiny, tak počítám, že bude potřebovat stejné CRC i u souboru TTS s hlasem... Citovat
potforiak Odesláno 29. leden 2017 Odesláno 29. leden 2017 zdravim pani, ma niekto ten rt voice editor? zhanam ale ujo gugle nechce povedat... dakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.