Přejít na obsah

potforiak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele potforiak

  1. Zdravim, je niekto na okoli TT-HC-NR s diagnostikou pre PSA? s Delphi nechcem... potrebujem zistit chyby. pise chybu antipollution fault. Auto je 206, 1.6/80kw, 2002, benzin.
  2. Zdravim vsetkych, zacinam mat problem s trasenim spojkoveho pedalu. pri rychlostiach 1-2-3 dost citit to trasenie hlavne do tych 2 tis otacok - teda pri rozbehu. tak isto aj hluk v kabine ale zvonku to tak nepocut. pri volnobehu klud. pri zoslapnuti pedalu aj na volnobehu pocut drncanie - trasenie alebo co to je tazko opisat. pri zaradeni spiatocky ide motor potichu a nie je nic pocut ani citit. Vie niekto v com by som mohol hladat problem? Spojka? zotrvacnik? motor? ci nejake gumy poloos... Este ma napadlo ze som si menil filter vzduchovy ale to uz zacinalo robit. snad som to tam dobre dal. dakujem za tipy a rady.
  3. potforiak

    Pojistky 807 - plánek

    velmi pekne dakujem. nasiel som a pomohlo.
  4. potforiak

    Pojistky 807 - plánek

    Zdravim, potreboval by som krajsie odfotene casti popisov poisiek jak motor tak bateria a tiez aj palubovka = je to krasne v slovencine ja si to uz prepisem. presne tento manual mam ale v nemcine a ine mi na moje poistky nepasuju a nebavi ma to furt prekladat. velmi pekne dakujem.
  5. potforiak

    Poistky C8

    Zdravim pani, zdrovna vcera som menil poistku v motorovej casti a ani jeden z manualov na poistky tu najdenych mi nepasoval. Zrejme dalsi originalny jedinec. A tak som siahol po nemeckej prirucke dodanej k vozidlu a s ujom prekladacom sme nasli co sme mali vymenit. Ak vie niekto prelozil - technicky spravne lebo prekladac preklada nie extra dobre budem rad. Prikladam prilohy, edicia vydania manualu je 11/2003 - pasuje na moj C8 2004/09
  6. potforiak

    Pojistky 807 - plánek

    Zdravim pani, dneska rano som potreboval restartovat webasto vytiahnutim poistky webasta. samozrejme ze pri baterke som nenasiel zvlast priesvitnu krabicku s dvoma poistkami ako maju ostatni atuobusari. mal som tam jednu velku osadenu priamo v stekry a nie mimo. viete povedat kde by sa mohla nachadzat? a vie niekto povedat na co sluzi ta velka 30A poistka ktoru by som tam ani nemal podla navodu mat? Dakujem za drahocenne informacie...
  7. Zdravim, potrebujem radu. Bol som dnes v servise si dat vymenit termostat za novy, pretoze mi slabo kurilo ale nejake to teplo islo a velmi dlho sa zohrieval motor. po dnesnej vymene termostatu auto skoro vobec nekuri, voda sa ovela rychlejsie zohreje. Viete mi poradit co mam robit? nechcem chodit po servisoch, hladat chybu najradsej bych isiel niekomu kto by s tym pomohol, bez omyl pokus - platit suciastky. V niektorom vlakne som sa docital ze 807 maju radiator niekde pod volantom a ze sa moze zapchat alebo nieco take a ze ho stacilo vycistit. co vy na to? Prosim poradte v zime mrznem v aute
  8. zdravim pani, ma niekto ten rt voice editor? zhanam ale ujo gugle nechce povedat... dakujem.
  9. potforiak

    Radio RT3 nefunguje

    poprosim uzavriet tuto diskusiu. vyriesene - vytiahnuty opticky kabel. podakovanie Zodiak a somira za manual jak sa dostat k radiu.
  10. Zdravim pani, prebehol som forum nasiel som zopar topics okolo radii ale zda sa mi ani jeden problem ako mam ja. Kupil som C8, po nastartovani logo Citronu, starting, reading, ready... cca dve minuty restart a dookola to iste. podari sa mi nastelovat aspon stanicu. nezobrazuje mi nic ine. skusal som DARK na 10 sek a nepomohlo. Co s tym? Vie tu niekto poradit ci je to chyba radia alebo jednotky BSI? niekto v okoli TT,NR,HC, PN, TN, BA? dakujem
  11. potforiak

    Problém s RT3

    zdravim, tak ako si to poriesil? ja mam ten isty pripad. Tiez logo, starting, loading, ready aaa prd... radio ide ale ine neviem ovladat.
  12. potforiak

    přístup k RT3

    zdravim vas pani, viete mi znovu nazdielat ten dokument? potrebujem skusit odpijit a zapojit kable. Mam logo a napisane ready tak to chcem skusit ci nie je nejaky problem v kontakte. velmi pekne dakujem. Rasto.
×
×
  • Vytvořit...