Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

prolez forum je zde plno psáno i s návody na couvací senzory. To tu už nikdo nepoužívá tlačitko HLEDAT??

Odesláno

Mame ve sve dobe to nejlevnejsi z Ciny cca 400,- jediny problem nastal s jejich frezkou udelala vetsi dirky a cidla vypadavala tak se prilepila nejkym \"tmelem\" cerne barvy a od te doby uz asi 2roky je vse 100% funkcni a po doplneni couvaci kamerou a malim displejem i komfortni.

Urcite staci jen s pipakem ten displej je stejne jen pro paradu a nefunguje to o nic lepe ale to je kazdeho vec.

Ale nebal bych se toho.

Odesláno

To je dobrá připomínka. Když jsem dělal senzory jednomu členovi na 407 tak se mi nezdál průměr frézky - byla skoro o 1mm větší... takže zkontrolovat ;)

Jinak pokud to budeš vrtat do laku tak přelep lak páskou vyznač si středy a pak vrtej. Když ti to nějak ujede tak si nezničíš lak kolem.

Odesláno

dám si na to pozor ,pročítám to vlákno co je tu na foru a více se přikláním aby byla čidla v nárazníku no uvidim až to dočtu

Odesláno

jj kombi asi se přiklonim pro montáž do lišty pátých dveří a není potřeba řešit barvu čidel:D

[upravil dne 30/12/13 22:31 od Roky]

Guest servisman
Odesláno

pokud se nepletu tak napájení je z couvaček. Krabička je schovaná na pravé straně od ní kabel k displei dopředu a to vrchem na kraji k A slouku a displej mám uprostřed panelu u okna. Dodám foto. Od čidel spodem schovaný v nárazníku, nedemontoval jsem, a na levé straně je asi pruchodka co si matně pamatuji někde tam mám kabely od tažného .

post-10650-14109634783482_thumb.jpg

další

[upravil dne 30/12/13 23:15 od servisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...