Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na 407 jsem dával tenhle: http://www.jabloshop.cz/ps-062b-parkovaci-snimace koupeno nové na Aukru kolem 500,- už si to moc nepamatuju. Ukazatel mám umístěný na zrcátku. Výhoda je, že při demnotáži nárazníku a pod se nemusí přetahovat celá kabeláž protože na kabelu jsou šroubovací konektory poblíž snímačů.

... nicméně většina těch Čínskejch za 500,- co jsem montoval fungovala úplně OK, takže se neboj jít do něčeho levnýho.

Odesláno

Ahoj koukal jsem právě u číňanů mají tam toho spousty cenově do pětistovky,jedná se mi hlavně o tu montáž ,jestli musí zadní nárazník dolů a dořešení uložení toho hlavního ukazatele.

Odesláno

Na zrcátku to vypadá takhle. Jinde bych to asi namontované nesnesl. Nárazník jsem na 407 nesundával - nebylo třeba, nicméně dole je hned, takže tím bych se netrápil. Na 406 se ty senzory dají umístit do té černé plastové lišty na 5-tých dveřích. Kam najdeš zde na fóru.

post-25417-14109634781983_thumb.jpg

Odesláno

Na to si přišel jak? Samozřejmě, že to pípá. Mimohodem ta \"bambulka\" vlevo od středu displeje je spínač toho pípáku, takže se to dá vypnout.

Jo napojíš to na zpátečku. Kabel toho displeje pak přivedeš pod stropním tapecem.

[upravil dne 30/12/13 20:42 od koblih69]

Odesláno
Na to si přišel jak? Samozřejmě, že to pípá. Mimohodem ta \"bambulka\" vlevo od středu displeje je spínač toho pípáku, takže se to dá vypnout.

Jo napojíš to na zpátečku. Kabel toho displeje pak přivedeš pod stropním tapecem.

[upravil dne 30/12/13 20:42 od koblih69]

nějak jsem se do toho zamotal jakou verzy máš namysly

Odesláno

podle TP je na autě modrá-světlá podle vzorníku asi č.25 ta stříbrná by byla asi jak pěst na oko? nebo černá a sříknout jak by to šlo byl by problém

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...