Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

@ hardhouse.trip pozoruji že rád poslední dobou provokuješ , co tak sleduji témata

Odesláno

Prostě to proměř, jestli tam vůbec jde proud, ať tady týden neřešíme kde sehnat novou sedačku a pak bys nakonec zjistil že je zoxidovanej konektor.

Pokud ti tam proud půjde, tak taky může bejt ruplej kabel hned za konektorem, tam se taky rádi lámou.

Jinak pojistky jsou OK?

Guest servisman
Odesláno

Tlačítkem ohřevu zadního skla se max zapne ohřev zrcátek. Sedačky se zapínají samostatně jiným tlačítkem.

Guest servisman
Odesláno

Koukal jsem tak je přímo na sedadle a to u řidiče po levé straně v přední části.

Odesláno
Celá sada uni se dá koupit třeba ZDE .Maj víc verzí, stačí si vybrat, sadu nebo jedno sedlo. Jinak od čínana zhruba za 1/2. Kupovat jiné sedáky mi přijde zbytečné. Můžou fungovat dlouho nebo taky tejden.:bojim Navíc to dělaj karbonový a to se jen tak nepřepálí.

[upravil dne 30.12.2013 18:06 od jjjirkaaa]

Tož to je dobrý za tu cenu...a když si to koupím - dají se k tomu nějak propojit ty klasicky tlačítka co jsou originál na sedačce? Nelíbí se mi totiž to jejich dvoustupňový ovládání, tak jestli by to šlo udělat i takhle...

Guest servisman
Odesláno

Origo u 307 je asi jen zapnuto a vypnuto ,takže to stačí napojit tak aby ti to hřálo na 2 stupeň ,prostě ten 1 vyřadíš

Odesláno

Pokud to bylo na mě, tak jen upozorňuju, že jsem odpověď myslel jinak než sis to vyložil - tedy tak, že u tvého auta jsou tyto dečky k ničemu, ale to už ti bylo napsáno na začátku...

Odesláno

Ne nepůjdou.. proč myslíš, že firmy odmitaji do 307 výhřev montovat i když dělají stovky aut ročně? Jednoduše..protože to NEJDE

Odesláno

Tak jednak ty sedačky nejsou lepený, ale vloží se látka do formy a pěna v ní expanduje a tím se naváže na látku. Nicméně výsledek je stejnej, s tím rozdílem, že se látka neuvolní ani po nahřátí. Kdo se to někdy pokoušel rozdělat ví že je to nesmysl. Rozřezat sedačku samozřejmě jde, ale složit jí tak aby byla stejně pohodlná a bezpečná ne. Třeba u 406 to není žádný problém takdy je to nesmysl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...