punkac Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Klucí, velice urgentně sháním českej tranzistor s označením KC639.... Nemáte někdo doma v šuplíkových zásobách? Náhrada je BC639, ale to až jestli nebude origo.... Potřebuji to do starých pragotroňáckejch řídících hodin EH41, které jsou docela vzácné a rád bych je udržel při životě za pomocí origo součástek díky za nabídky Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Škoda , to kdybych věděl tak je loni nevyhodím , koukal jsem na ten tranzisor zda jej nemám a bohužel. Koukal jsem na net a trantistor by měl býti někde v elektro , jinak není i jako CD639 ? http://lhotsky-elektro.kabel1.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1054&category_id=67&option=com_virtuemart Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 jo je jako CD639, ale fakt zatím sháním origo, uvidíme, třeba někdo má Citovat
FrantaCV Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Můžeš ho nahradit i KC635 nebo 637. KC639 byl použit pro vyšší rezervu při mezních hodnotách. Podívám se do starých zásob, ale neslibuji že ho ještě najdu. Doby bastlení jsou nenávratně pryč. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Hm vím kde je jich krabice, taky 638, KDčka... půda bývalýho HiFiklubu. Nicméně vzhledem k tomu, že mi majitel baráku dlužil půl roku skoro 100 tis tak tam už nikdy nepůjdu. Chodí tam občas kolega, ale jeslti by se tam zašel podívat nevím, ale poprosím ho. Nicméně je to jeden z nejčastějších tranzistorů, který se najde ve spoustě elektroniky z tý doby. Zajdi někam na sběrnej dvůr a vyruchni si je z magneťáků nebo starejch TV. Citovat
punkac Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 jj 637 až 9 se liší jen napětím proud mají tu jednu ampéru.... Jelikož ty hodiny umí, ovládat i 60V strojky, má tam KC639 (je myslím na 80V) svá opodstatnění.... Kdybych tam dal jinej, už by byly jen na 24 V strojky, a nikdy nevíte, jaké hodiny s jakým strojkem na aukru koupím [upravil dne 29/12/13 19:07 od punkac] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.