vrtulnik76 Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 Mam dotaz samovolně se mi začalo otevírat zadní okno na patých dveřích. Zatím auto jde uzamknout ale obavám se že to dlouho nebude trvat. Hned po nastartovaní se to otevře musím to jít zabouchnout ale jak se rozjedu zase se to hned otevře. Mám dotaz co se stane když sundám plast u kufru a odpojím zámek okna! Asi bude špatný zámek ale teď není čas to řešit, půjde to pak aspoň zavřít a nebude se to za jízdy otevírat a houkat na palubovce. [upravil dne 28/12/13 20:36 od vrtulnik76] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 Reší se tu tu hodněkrát. Osobně jsem odpojil konektor u mikrospínače (přesně jak ty píšeš) a okno otvírám na klíčku Citovat
cvrlo Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 aj mne sa pár krát otvorilo za jazdy, (a to mám vypínač odpojený) zatiaľ som to neriešil ale tipujem to na zámok.. Citovat
vrtulnik76 Odesláno 29. prosinec 2013 Autor Odesláno 29. prosinec 2013 mikrospínač už mě nejde od začátku spíš jsem myslel že bych odpojil celej zámek ale nevím co to udělá stejně otvírám většinou kufr celej Citovat
cvrlo Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 myslím, že odpojenie ti nepomôže, skús preveriť zámok, či dostatočne drží po zavretí to oko Citovat
chuck11 Odesláno 29. prosinec 2013 Odesláno 29. prosinec 2013 ale pomůže jen ho musí odpojit celý Citovat
hipisko Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 mne to robilo tiez, skoncilo to az tak, ze zamok prestal zamykat a okno pri nerovnostiach poskakovalo (bolo stale odomknute) a rt4 furt pistala a vyhadzovala chyby. Pomohlo rozobratie, precistene a namazanie zamku. Citovat
marecikRC Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Ahojte, videl som tu obrazok zo SB zadneho stieraca len ho neviem nikde najst a tu by sa to hodilo tiez.Jedna sa mi hlavne sucasti zadneho stieraca a plastovy kryt.Bol by som vdacny keby ho niekto tu pohodil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.