Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ZDravím, 206 2,0HDI r.v.2001

Cca před měsícem jsem doléval destilku do baterky,včera přes den nic,uplně v pohodě,ale večer točím točím a chytl jen tak tak.

Ráno točím točím a nic.Tak jsem mrkl na baterku,a ubyla tam destilka.Dolel jsem ji a nastartoval na poprvé.

Jenže na té baterce je taková trubička malá a jak jsem nastartoval,tak tama trochu vyteklo té destilky.Jestli je to tam proto jestli se přeleje tak aby jí tam nebylo moc netuším.

Ale setkal se s tím někdo?

Odesláno

baterka je tam nějak cca 4 roky cca.

V listopadu cca 3-4 týdny stálo.Předtím chytala dobře,ale po těch týdnech jsem musel dolét a nabit.A chytala hned až do dneška.

Odesláno

ale zase,když startuju přes káble,tak motor točí rychle ale hned to nechytne a pak sotva točí.Po chvíli zase rychle a pak sotva.Baterka je druhá.Co myslíte,mohl by to způsobovat i starter?

Odesláno

to může být špatná kostra jak jsem psal, vyndej baterku a kabel od minusu bede na převodovku a pak na karoserii.. povolit srouby, odrbat třeba šmirglem a znova utáhnout ;) to samé s oběma kontakty k baterce a uvidíš ;)

Odesláno

tak pročistil jsem kostru - na převodovce a na oba za světlama.Dělá to to samé,baterka ani nejiskří a po pootočení klíčkem kontrolky pohasnou a jak se sepne relátko žhavičů kontrolky se opět rozvístí naplno.

Jsou ještě někde jiné kostry?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...