Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zkusit jiné budíky nemám jak, žádné jiné nemám a kupovat se mi kvůli tomu nechtějí, dokud se nevyloučí ostatní možnosti.

Napadla mě špatná kostra, co vy na to, je to možné?

[upravil dne 6/1/14 16:17 od virten]

Odesláno

Tak já teda nevím, teď jsem jel a vůbec to neblblo, ani při zapnutí topení atd (zkoušel jsem asi 30x) vypnout a zapnout a nic to neudělalo. Tak nevím, jestli se to po měsíci blbnutí vzpamatovalo a už to bude OK, nebo to bylo jen tak naoko aby mě to nasralo ještě víc - uvidím zítra :D

Odesláno

Tak jsem to zkoušel i s nastartovaným motorem a nic , zase jsem si rozladil hodiny dopr... :D Asi to bude tím , že tam mám měněný budíky..

To bude špatnej kontakt ... Jak je teď zima atd... Mně kolikrát zničehož nic začne cvakat relátko výstražných a samo to vždycky odezní...

Odesláno
Tak jsem to zkoušel i s nastartovaným motorem a nic , zase jsem si rozladil hodiny dopr... :D Asi to bude tím , že tam mám měněný budíky..

To bude špatnej kontakt ... Jak je teď zima atd... Mně kolikrát zničehož nic začne cvakat relátko výstražných a samo to vždycky odezní...

Tak to zřejmě může být i rokem výroby, jak tak koukám tak máš 97, já 01, asi se to tam nějak může lišit

Odesláno

kostra to může být ale to by ti to zhasínalo úplně a nenastavovali by se ti samovolně světla. obecně vzato když není kostra tak neprochází šťáva

Odesláno

Kostra? To jsou už takovy výstřely do tmy. Jak psal MyP106, to by ti to zhasínalo úplně. Co to hodit k nějakymu autoelektrikáři? Tohle bude určitě prkotina za pár stováků...

Odesláno

Dnes jsem ale přišel na zajímavou věc. Pokud zapnu topení, tak se samozřejmě \"ztlumí podsvícení\" ALE zároveň se mi přenastaví výška světel (ve tmě jsem viděl, jak světla jezdí dolu a nahoru - respektive dál a blíž od auta) , z toho se zřejmě dá usoudit, že problém bude někde v nastavování výšky světel (někde v tom kolečku) prostě je tam něco špatně a z toho možná blbnou i ty budíky :) Co vy na to?

BTW : ta kostra by to být mohla, ono někdy se jenom \"ztlumí podsvícení\", ale někdy když jedu, uplně se vypnou budíky a ručičky spadnou obě na nulu.

Odesláno

znáš někoho kdo se vyzná v elektrice? nebo měl si to už celý rozebraný? sundej budíky rozeber topení a mrkni jestli tam někdo před tebou nepředělával elektriku většinou se to dá poznat pohledem málo kdo to svěří pořádnýmu elektrikáři kterej to udělápoctivě

Odesláno

Tak jsem šel po kostrách, u spolujezdce u noh je jedna která byla povolená, tak jsem to stříknul kontaktolem a utáhl, to samé u řidičových noh. Za budíkama ale žádná kostra nikde nebyla, nevíte teda, kde je kostra k budikům? Teď jsem jel a neblblo to, takže je to možná vyřešený a nebo to zase začně dělat no :/ Kdyby někdo věděl kde je kostra budíků tak dejte vědět díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...