comm Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 Zdravim all. Panove potreboval bych poradit jak vybrat zhavky, ktery nejdou vubec povolit. dejte nejake rady nebo napady. jinak je to renolt thalia 1.5dci dik Citovat
mxmen Odesláno 19. prosinec 2013 Odesláno 19. prosinec 2013 prostříknout nějakým uvolnovačem,nechat přes noc působit, ohřát motor, zkusit povolit a modlit se aby jsi ji nezalomil Citovat
comm Odesláno 19. prosinec 2013 Autor Odesláno 19. prosinec 2013 uz sem to striknul a necham ta, ale nejak vymyslet jak to ohrat. snad mne neco napadne. dik Citovat
švícko87 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Ohrej to \"rozumne\" jizdou. Pak zkus utahovat a povolovat. Cena odbornika s pripravkama te vyjde uplne stejne,jako kdyz ji zalomis a budes sundavat hlavu... Citovat
comm Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 tak panove po nekolika hodinach trapeni, bez uspechu nepomohlo nic a co je horsi ze nefunguje ani jedna zhavka a ta inteligentni elektronika to vy a tak mi ani nechce nastartovat. teda aspon co sem se informoval. vidm to na sundani hlavy. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Nevím proč se trápíš hodil bych to do servisu at si poradí. Nevím jak u Vás zde funguje rychloservis a vymění to občas na počkání ,či během nákupu . Citovat
straki007 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ohrej to \"rozumne\" jizdou. Pak zkus utahovat a povolovat. Cena odbornika s pripravkama te vyjde uplne stejne,jako kdyz ji zalomis a budes sundavat hlavu... ee. Zrvona v patek jsem ulomil na svem auti. Sehnal jsem pripravky svicka je venku.... Dokonce i zalomeny kolik z valce ne jenom svicka. Cca 3 hodinky a andelicku muj straznicku..... A samozrejme cena pripravku... Citovat
LORD_mapiv Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 mě posledně taky nešli ven, tak jsem tam v tejdnu dvakrát ke každý kápl trošku brzdovky.. normálně jsem s tím jezdil a o víkendu jsem ohřál motor na provozku a najednou šli docela v pohodě.. Citovat
comm Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 straki ty pripravky sem videl pekna to vec i ta cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.