Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau chlapi, nemá někdo tip na obchod s náhradními díly? Chtěl bych s OEM, ale pokud někdo zná obchod, kde prodávají slušné neorigo proč ne, sháním přední sklo s digitizerem na Samsung n7000, díky předem :super

Odesláno

Ja jsem tam taky hned koukal, ale bojim se kvality, protože pak s tim nic neudělám a mám negativni zkušenosti, díly nesedí a displej měl horší citlivost, znatelně, podotýkám, že to byl rezistivní displej, ale i tak.. :roll

Odesláno
Ja jsem tam taky hned koukal, ale bojim se kvality, protože pak s tim nic neudělám a mám negativni zkušenosti, díly nesedí a displej měl horší citlivost, znatelně, podotýkám, že to byl rezistivní displej, ale i tak.. :roll

Pokud to nechodí tak vrátí peníze... v tom bych teda problém neviděl. Pokud pominu origo díly tak to se tu prodává tak je stejný jenom cena je násobně vyšší.

Odesláno

hlavne origo dily se vubec nevyplati u nas kupovat to uz mas celej novej telefon. Nejcerstvejsi zkusenost mam s netbookem Samsung u nas LCD 4500kč novej notas 5300kč ebay LCD 1200kč

Odesláno

Tak jako LCD na ten Samsung stoji 4900 :D, mně by stacilo sklo+digitizer, pry to stoji 1500origo, ale nevim to 100%, asi to riskn teda z eBay :papa

[Edited on 19/12/13 17:04 by MirekCC]

Odesláno

Jj, jako ono to je matoucí, protože když jsem kupoval na satio, před 2 roky, tak digitizer se rozuměll sklíčko pod vrchním sklem a tady mě to nějak mate, uvidíme, snad t bude dobré :), každopádně díky za pomoc. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...