SKS Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Zamču auto odejdu od nej přijdu za 2 hodiny je odemčený... Není to tak pokaždý třeba to udělá jeden den pak tyden nic nebo i dýl jednou sem rozdělal přechodku ve dveřích u řidiče vyčistil studenej spoj a bylo po problému na nějakej ten měsíc teď už nic. Nějaky rady ? [upravil dne 17/12/2013 19:10 od Béďa] Citovat
olda Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Tak za tou přechodkou bude nejspíš přelomený drát,tak zkontroluj,kdyžtak oprav,když tu pohledáš,jsou tu moc pěkný návody. Citovat
cervikpetr Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 Mám trochu jiný problém: když chci zamknout/odemknout DO centrálem, tak se mi zamknou všechny dveře kromě spolujezdce. Celé auto se tím pádem zase hned odemkne/zamkne. Ale když zamknu/odemknu klíčem spolujezdcovi dveře, normálně se všechno zamkne. Poradíte mi? Díky Citovat
Návštěvník Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 To samý. Začal bych kontrolou kabelů u konektoru do dveří. Citovat
cervikpetr Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Konektory jsem po dvoudenním souboji přeletoval \"natvrdo\" a stejně to dělá..Nějaký další nápad? Citovat
Stifler Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 Někde se tady psalo, mám dojem, že to dělalo táhlo toho čudlíku na dveřích, ale musel by sis to najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.