jiran74 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 zdarec pánové pánové,rád bych Vás poprosil o radu,chystám se koupit dvěstě sedmu SW viz:http://www.pauto.cz/cz/m/nabidka-vozidel/detail/225748/ už jsem ji byl projet,nevypadala špatně,jen se mi nezdají dvě věci-při couvání má motor takový divný hlasitý zvuk,to samý má vpodstatě otec ve stařičké 306 1.6 . A ta druhá věc,autobazar má zřejmně nevalnou pověst,nemá náhodou zkušenost? díky.Jirka. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 při couvání nemá divný zvuk motor, ale zvuk jde z převodovky--dělá ho vložené ozub. kolo zpětného chodu, je to tak u všech aut Citovat
jiran74 Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 díky,slyšel jsem dnes ten samý názor,otázka,jestli je to normálka,nebo je to špatně... Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Zpátečka vždycky kvílí, je to podobný zvuk u všech aut. Je to dáno tím, že na těch kolech nejsou šikmé zuby. Pokud to zní výrazně jinak než jiné auto tak to nech před koupí prohlídnout v servisu. Nezdá se mi přechod odstínu mezi LP dveřmi a LP blatníkem. Barva zadního nárazníku taky není přesná, ale ono to u některých barev má na plastu jiný odstín než na plechu. Doporučuju to projít s měřičem laku... [upravil dne 17/12/13 22:04 od koblih69] Citovat
Sobol Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Barva na plast narazniku a plech blatniku je jina kvuli podkladu , pokud je jina na blatniku a dverich tak je to bourka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.