Přejít na obsah

jiran74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Vše od uživatele jiran74

  1. jiran74

    koupě 207 SW 1.4 VTi

    díky,slyšel jsem dnes ten samý názor,otázka,jestli je to normálka,nebo je to špatně...
  2. zdarec pánové pánové,rád bych Vás poprosil o radu,chystám se koupit dvěstě sedmu SW viz:http://www.pauto.cz/cz/m/nabidka-vozidel/detail/225748/ už jsem ji byl projet,nevypadala špatně,jen se mi nezdají dvě věci-při couvání má motor takový divný hlasitý zvuk,to samý má vpodstatě otec ve stařičké 306 1.6 . A ta druhá věc,autobazar má zřejmně nevalnou pověst,nemá náhodou zkušenost? díky.Jirka.
  3. Orálek neříká nic,nekontaktoval jsem ho,když jsem auto stěhoval od něho z dílny,tak tam ani nepřijel,nevím,jestli ho vůbec kontaktovat a ještě to nějak řešit,na jednu stranu \"nějakou práci udělal,za kterou jsem mu nic neplatil,na druhou stranu to tak dokurvil,že je ty investice do opravy mohli bejt poloviční-musel jsem sehnat druhou hlavu(7000,-),volantovou tyč (2200),no a další položky,co tam díky jeho skvělé práci,resp.práci jeho mechanika ,museli kupovat nové.
  4. Zdar pánové,takže po třech měsících je oprava auta dokončena-výsledná cena včetně dílů,cca 40 tis. :-( . Auto jsem nakonec nechal přetáhnout k Fajtovi,kde následně motor zkontrolval a zjistil,že v tom servise u Orálka udělali všechno špatně,kromě toho postráceli nějaké věci ,ohnuli volantovou tyč,atd.
  5. No,to jsem měl udělat myslím už před třemi týdny ,zítra už budou mít všechny součátky začnou to konečně dávat do kupy .
  6. další skvělé novinky,momentálně po měsíci auto stále na špalkách bez motoru-hlava je sice údajně srovnaná,vázne to na vstřikovači ( majster mi sehnal použitý za výýýhodnou cenu 6000,- -řek jsem,že za tu cenu to nechci (sehnal jsem za 3.5 tis)a dále mám sehnat víko hlavy( hliníkové),které zničil,když páčil ven ten vstřik ,diskuze již probíhá v inzerci.Tak teď nevím,začínám mít pocit,že použil nesprávný postup a to víko zničil vlastní vinou -(přitom jsem mu říkal,že vstřik jedině lisem.) - nechat ať to víko sežene a zaplatí sám. že já to radši nedal do značkového servisu,
  7. Takže nové info-auto v servisu-motor je venku,mechanik vyndal tři vstřiky a samozřejmně čtvrtý nejde ven:(
  8. takže servis v zábřehu by to udělal,samozřejmně jediná možnost je motor dolů,časově a finančně prý náročné-práce na tři dny ,chjo.
  9. Díky,něco mi to říká,kdysi jezdil můj šéf s peugeotem do Zábřeha a byl max spokojenej,tak jestli to není tento servis.
  10. prosím prosím servis,kde nechcou motor ven :aut
  11. to Straki: teď jsem volal do servisu Fajt,ten mi sdělil,že jediná možnost při opravě je motor ven,tak nevím,myslel jsi to opravdu při autě C8 s motorem 2.2 Hdi 94kw ?
  12. No pěkné,zítra zkusím brnknout tomu Fajtovi a uvidím,co mi k tomu řekne
  13. Straki,tak tos mě teda odrovnal,napřed jsem žasnul,pak už jsem začínal rudnout vztekem,když si uvědomím,že by mě dotyčný takhle vodil za nos to Macin: radši ti to pošlu SZ
  14. to JitkaJirka-díky to Straki-chtěl jsem to udělat v jednom menším servise-tam odhadli práci na 25-28 hodin,motor ven
  15. jojo,taky jsem o něm přemýšlel,ale nevím o nikom,kdo by mi o něm řekl nějakou referenci
  16. Dík za tip,bohužel,Olomouc je kousek z ruky od Chomutova
  17. Zdravím pánové,zřejmně mě postihlo fouklé těsnění u moji C8 2.2Hdi ( úbytek vody,při ohřátém motoru voda utíká ven přes víčko-tlakuje se,olej ve vodě zatím není),neznáte slušný servis Olomouc a okolí,kdo by to udělal? [upravil dne 1.8.2012 15:17 od jiran74]
×
×
  • Vytvořit...