piškotek Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 V 1.5D,1.8D a 1.9D se na to dá jezdit.Ale jen v létě.Záleží ovšem na tom jal dlouho? Citovat
Hasicm Odesláno 8. březen 2006 Odesláno 8. březen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Prodávali i bionaftu a jak to dopadlo. Měl jsem autoškolní Feldu diesla a kvůli levnější bionaftě odešlo po asi 80 000 km čerpadlo do \"věčných loviš?\". Tehdy stála oprava 25 000. Nevyplatilo se to. Mám autoškolní dieslovou Feldu, ale na toto bych nikdy nepřistoupil. Navíc to auto smrdí po řízkách a hranolkách. A v zimě musíš dát majzla, aby jsi neměl nádrž plnou sádla. Chtěl bych potom vidět ty starty .... Citovat
sandy.no1 Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Kupte si novej časopis Autodiesel to je počtení o naftě, nebyl vůbec k sehnání a první číslo vyšlo v prosinci a mělo být na 3 měsíce do března, další jsem zatim neshnal, ale dost dobrý čtení, vím ještě kde ty časaky maji v Děčíně Citovat
jarinek Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 Původně zaslal: sandy.no1 Kupte si novej časopis Autodiesel to je počtení o naftě, nebyl vůbec k sehnání a první číslo vyšlo v prosinci a mělo být na 3 měsíce do března, další jsem zatim neshnal, ale dost dobrý čtení, vím ještě kde ty časaky maji v Děčíně Ten časák je problém koupit. Aspoň tady v Brně. Citovat
mart Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 a co LTO není to hodně podobný naftě a nebylo by to lepší než olej z fri?áku:D Citovat
Mišak Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 Na rostliny olej se jezdit da bylo to i v nějakem časopise kde skoušeli jezdit na olej s renoltem 19.Psaly že to de,horší když přituhlo už nenastartovaly. Dokonce znam osobně člověka ktery jezdí na trafoolej-Dobře vyčištěnej se podoba naftě a auto na to tahné lepe. Je třeba nejsou prachy a jezdit se musí Citovat
Vvitty Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 v casopisech a televizi toho nakecaji, doporucuji zejmena oblibeny porad horsta fuchse, ten vam umi veci!!! mixerem dela sterkopisek z dlazebnich kostek! je trosku rozdil najet z vylitanou pleckou dva tisice km na nejaky svinstvo a pak auto strelit, a jezdit na to dlouhodobe. nerikam, ze se neda, ale ma to i sve nevyhody... Citovat
VP605 Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Tak pánové něco málo k této problematice. V jiném dnešním příspěvku v sekci tunnig ( Chiptunning jak by měl vypadat) popisuji zkoušení Octávky na rostlinný olej, přečtěte si. Jen na doplnění. Olej se neleje do nádrže auta a nejede přes origo dopravní čerpadlo. Je to další palivový systém jako v případě plynu. V základu sestává s další nádrže, ohřevu oleje a pár ventilů vřazených do palivové soustavy a samozřejmě příslušných trubek a hadic. Rozjezd na naftu, ohřátí na potřebnou teplotu, přepnutí na olej, před vypnutím motoru (ne kvůli 5-ti minutám) přepnutí na naftu aby se z palivové soustavu vyjel olej. Studený olej má vysokou viskozitu a normální čerpadlo nemá nárok ho protlačit, zvláš? původními trubkami a hadičkami-tlaková ztráta. Zkoušená Octávka má už dost najeto, ale výkon měla vyšší než nafta ( zkoušený olej byl recyklovaný, čištěný, odkysličený). Leje se tam i levný rostlinný olej z hypermarketů. Na analyzátoru ( Kouřoměru připojeném během výkonových zkoušek olej kouřil méně než nafta. Zkoušeli jsme i traktor na čistý řepkový olej (Traktor s railem), řepka lisovaná za studena-výtěžnost se uvádí 30-40% ( tato informace je od výrobců lisů a sám jsem ji neměl bezprostředně ověřit, ale z jiných zkušeností se jeví jako reálná). výkon oproti naftě byl nižší úměrně nižší výhřevnosti. Zase to bylo s předehřevem oleje. Závěr si udělejte každý sám. Pro opravdu seriozní vyhodnocení by to chtělo delší sledování včetně rozboru mot. oleje při každé výměně a vyhodnocení vlivu na stupeň opotřebení motoru i příslušenství. Jinak je to jedna z cest k alternativním palivům. PS. To auto jezdilo i v zimě při letošních mrazech. [upravil dne 12.4.06 VP605] Citovat
starter Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 tady je k tomu dost napsano http://dieselpower.cz/forum_old/viewtopic.php?id=7&t_id=3&page=1 Citovat
vector Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: kšanda třeba žákyně tě budou chtít celýho sníst:D Můžou mě olízat víčko nádrže. To bude lepší. :D Nebo víčko na olej, to je pro labužnice. Citovat
pavex Odesláno 23. červen 2006 Odesláno 23. červen 2006 Ja som videl v TV nejaky dokument z USA, tam chlapik jazdil na pouzity fritovaci olej, ale to bol asi prerobeny benzinak, nie? Redaktor tvrdil, ze z vyfuku isiel smrad ako od MC Donaldu Citovat
Sagic Odesláno 29. červen 2006 Odesláno 29. červen 2006 Původně zaslal: Mišak Na rostliny olej se jezdit da bylo to i v nějakem časopise kde skoušeli jezdit na olej s renoltem 19.Psaly že to de,horší když přituhlo už nenastartovaly. Dokonce znam osobně člověka ktery jezdí na trafoolej-Dobře vyčištěnej se podoba naftě a auto na to tahné lepe. Je třeba nejsou prachy a jezdit se musí Jojo, bylo to ve světu motorů, najezdili toho na olej docela dost:super Auto skončilo nakonec na laně z jednoho prostého důvodu, kvůli hustotě oleje za nízkých teplot. Poté vyměnili filtry a auto zase normálně jezdilo, přes léto bez problémů, ale při poklesu teplot pod +10 stupňů, byl olej natolik hustý, že to neprotlačilo čerpadlo:mrk Občas jim to chcíplo nebo startovali na několikrát:roker Citovat
Emiš Odesláno 15. srpen 2006 Odesláno 15. srpen 2006 No mam na pouzitej fritak najeto asi neco kolem 10 tisic km, zatim poho. Prvnich 8000 tisic jsem jezdil na redenej 1:1 s bionaftou, to jezdilo uplne bez problemu nebyl poznat rozdil. Ted jezdim na cistej fritak, to uz je znat pri startovani a nez se motor ohreje tak chcipa a hur tahne, po ohrati zcela v poradku. Jako do solidniho vozu bych to nedal, ale se svou starou 205tkou 1.8D si to dovolim zvlast kdyz mam nahradni motor Jinak cely prazdniny jezdim skoro zadara, resp za bonbonieru co jsem dal kucharkam z mistni vyvarovny za ten volej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.