panzerflus Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 zdravím koupil jsem si logoprojektory do dveří. otázka zní jak je mám napojit. myslel jsem že na spínač jak zapíná osvětlení při otevření dveří,ale ten je už mimo dveře v karoserii a nevim jak se k němu dostat. nebo to lze zapojit i jinak? díkes Citovat
MilanF1 Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Pokud nemáš origo světlo ve dveřích, pak asi nejlépe ze stropního osvětlení, jak píše chuck. Citovat
Návštěvník Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Blbej dotaz, ale k čemu je to dobrý? Citovat
MilanF1 Odesláno 15. prosinec 2013 Odesláno 15. prosinec 2013 Podsvícení dveří. Když je otevřeš, začne to svítit na zem. Já jsem se tímto inspiroval a dal jsem pod dveře LED pásky. Mám to hlavně kvůli vystupování z vozu, abych viděl, zda nepolezu do kaluže. Toto logo bude spíše na efekt než na účel. Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 no hoši díky za rady,ale...jak to mám napojit ke stropnímu světlu když to je ve dveřích? to mám rozebrat stropní tapecirunk abych to tam protáhl? Citovat
EronixHD Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Ano, Už jsem takhle vedl kabely pro podsvícení podlahy Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 a jako jako jak to mám udělat? do takové razantní upravy se mi moc nechce Citovat
MilanF1 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nevím, jak u 406, ale u 306 jsem ho nesundaval, drátkem jsem si protáhl kabel ke stropnímu světlu od \"A\" sloupku. Poté \"A\" sloupkem dolů, podél přístrojovky. Sundal jsem dveře a pak to dostat skrz sloupek do dveří. Nejlépe to dát do origo konektoru, ale s tím neporadím. Na to už jsou moje elektrikářské znalosti krátké, mně tam visí kabel:mad: Citovat
EronixHD Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Já sem ho sundaval. Uvolnit clonítko, rukojeť , A sloupek, a tapec šel trochu ohnout a pomohl jsem si vázacím drátem, a kabel byl namístě Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 ty bláho...a není náhodou u 406 vyvedenej do veří preventivní kabel na osvětlení dveří? že bych to do něj prdnul? :-D oni ty 406 maj spoustu věcí preventivně předpřipravené,například mám v zadních dveřích motorky na stahovačky ale nemám je zapojené,a to vim že měněné dveře 100% nebyly...tak si myslim že kablík na světýlko by tam mohl se někde povalovat ne? :-D Citovat
EronixHD Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 To nevím, To by mohl vědět servisman ten má 406tku Citovat
MilanF1 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Na to jsem se ptal hned v úvodu, zda tam nemáš kabel. Já sundal kryt A sloupku, clonítko, lehce odtáhl čalounění a vázacím drátem proštroural kabel Ale větší problé jsem měl do dostat skrz sloupek ke dveřím ... ve sloupku se mi šprajcla ruka, nešla ven a já byl doma sám Povedlo se ji vyndat, protože kdyby napuchla, asi by se řezala půlka auta Citovat
EronixHD Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 chce to multimetr a zkoušet, a hlavně se podívat jestli tam nemáš ten drát co zmiňuješ výše Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 no já tam osvětlení ve dveřích nemám ale kabel by tam možná být mohl,stejně jako kabely k zadním repro tam byly ale repráky ne,ty jsem si tam pak dodal...skusim na to mrknout zítra za světla v klidu Citovat
MilanF1 Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Promer to, zda tam mas 12V po otevření dveří a při zavření ne. Já u sebe našel jenom kolísavý proud, to bylo od zámku, ale potřebných 12V nikoliv, proto jsem tahal kabel. Citovat
panzerflus Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 uvidim,zejtra na to vlítnu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.