Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Asi pred 2 měsíci jsem byl na stránkách Peugeot a měli tam online cenik náhradních dílů - teď to tam nějak nemohu najít. To už to zrušili - nebo jak ??? Jde mi o cenu klikove hřídele pro P306 1.4 rok (96-97) !

Díky

Odesláno
Původně zaslal: JirkaV

Asi pred 2 měsíci jsem byl na stránkách Peugeot a měli tam online cenik náhradních dílů - teď to tam nějak nemohu najít. To už to zrušili - nebo jak ??? Jde mi o cenu klikove hřídele pro P306 1.4 rok (96-97) !

Díky

Jestli jsem správně hledal, jedná se o katalogové číslo 0501 G8 a cena s DPH je 19 934 ,-Kč.Skoro zadarmo :D
Odesláno
Původně zaslal: Swallow

Původně zaslal: JirkaV

Díky

Jestli jsem správně hledal, jedná se o katalogové číslo 0501 G8 a cena s DPH je 19 934 ,-Kč.Skoro zadarmo :D

Kupovat novou klikovku na takhle starou benzinovou pastiku je pitomost, celej motor na vrakovisti bude za min jak polovicku. A pokud presto trvas na nove, zeptej se na cenu tehoz dilu (stejne objednaci cislo) v Citroenu... ale stejne cely starsi motor vyjde zdaleka nejlevneji.

Odesláno

Asi tak nejak.Je lepsi udelat castecnou GO starsiho motoru.Tobe ta klika praskla?? Pokud je zadrena,tak to res prebrusem a pri te prilezitosti prekrouzkovanim pistu a uvidis jak to pojede

Odesláno

nn, klika je zatim OK ! Asi pred 5 mesici jsem mel prebrus kliky - dost to mlatilo. Celou dobu OK, akorad ted to dostalo pri urcitych otackach takovej pistivejsi zvuk a opet tam neco klepe - ne tolik jako predtim, ale nemam z toho dobry pocit.

Od te vymeny jsem najel pres 9000 !

ta cena je silena a souhlasim, ze je nesmysl ji kupovat ! Nic mene, musim konstatovat, ze tento motor 1.4 me hodne zklamal ! Jinak na aute vse beha jak ma - az na ten motor !!!!!

Diky

Odesláno

Pokud by ste nekdo chtel tak mam programek, na zjistovani cen nahradnich dilu Peugeot. Nevim uz kde jsem ho stahnul,ale daji se tam hledat ceny podle tech cisel (napr. 0501 G8) z Peugeot katalogu...;)

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Pokud by ste nekdo chtel tak mam programek, na zjistovani cen nahradnich dilu Peugeot. Nevim uz kde jsem ho stahnul,ale daji se tam hledat ceny podle tech cisel (napr. 0501 G8) z Peugeot katalogu...;)

Ten programek se jmenuje CNDP (Cenik Nahradnich Dilu Peugeot), a je ke stazeni primo na strankach Peugeotu... zkuste si vyhledat v diskuzi \"cenik Peugeot\", ten odkaz na stazeni uz tu byl nekolikrat.

Odesláno
Původně zaslal: voštík

ten uz davno nefunguje :( peugeoti to stahli, ale da se sehnat tady: http://www.dsoft.cz

Hm, tak smula, no. Ja to mam lokalne uz dlouho, takze ty odkazy nezkoumam, jestli jeste platej...

Jinak kdybyste mel nekdo to same od Citroenu, uvital bych to.

Odesláno

Ten cndp je stejne divnej .Ten co byl na starnkach uměl vyhledavat i podle názvu tady ten spolupracuje je s tím kodem.To se neda nekde sehnat to co maji v pezptu ze si tam primo na aute najdu ten dil a vypisemi to ten kod.Zatim teda ani nic moc neshanim.Ale je to deprimujici.Nevedet ani kolik co stoji.Po výplate bych chtel.Udelat zadni dil vyfuku je dost prorezlej.A predni brzdy.Poradite mi nekdo komponenty a zkuste mi napsat ceny dilu.Je to 307 1.4 55kw.Dival jsem se na autokely.A ten vyfuk tam maji neco pod tri tisice.Kotouc jeden kolem litru a nejaky desticky.Myslite ze ma cenu kupit tak levny koutouce myslel jsem ze to stoji vic.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Mě nejde stáhnout ten ceník. Co s tím. Že prej nejde připojit na FTP servr (i při vypnutým frewalu). :myslim

Na téhle adrese je jakýsi návod, ale možná ho znáš a nakolik je funkční, nevím, mě to jede normálně.
Odesláno
Původně zaslal: Swallow

Původně zaslal: Dave_k

Mě nejde stáhnout ten ceník. Co s tím. Že prej nejde připojit na FTP servr (i při vypnutým frewalu). :myslim

Na téhle adrese je jakýsi návod, ale možná ho znáš a nakolik je funkční, nevím, mě to jede normálně.

Postupoval jsem podle toho návodu. A při stahování prostě nechce dál. :(

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...