Marcel505 Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 Co třeba napínák ve stylu napínáku trolejového vedení? Aneb přes kladku a zatěž sloupec betonových koleček. Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 ano, jak jednoduché, každej tohle na balkon a povinně! Maj to teďka v OBI Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 nebo si kup ten skládací drátěný ten se neprohýbá Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 tohle udělátko je lepší je zadarmo, variabilní použití když si na strop pověsíš dvě v ose někde nad topením, místo tchýniny hlavy prostrčíš oj od žebřiňáku, máš krásný stylový ráhno, na kterým se prádélko suší jedna báseň (od Wolkra nebo Nezvala, vyber si dle chuti :D:D:D ) Citovat
Hafity Odesláno 8. prosinec 2013 Autor Odesláno 8. prosinec 2013 Poezii bych vynechal, takhle od boku mne napadlo to napínání na drátěnej plot, ale nevím, jak jsou ty napínáky velký, abych na balkoně neměl hromadu železa.... Citovat
machulda Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 myslím že se dají sehnat i malé napínáky Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 tohle je klasika na pozink drát k plotu Citovat
Guest servisman Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 už vidím věšet prádlo na pozink drát Citovat
punkac Odesláno 8. prosinec 2013 Odesláno 8. prosinec 2013 No prave, to uz je lepsi na ten trolejovej drat z fosforbronzu :-D Citovat
Dano406 Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 No jo,ale on ten pozink drat jde sehnat i potazeny plastem.Tak jako i pletivo,ktere si asi nebude davat na balkon Citovat
Hafity Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 No tu fotku jsem narychlo vyprasil přes Google, líbilo by se mi něco na ten způsob, ale jaksi taxi menší.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.