dol Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Kdo mě zjistí co signalizuje kontrolka přítomnost vody v palivovém filtru když pípá na počítači.Má větší rozsah závad Citovat
Přema Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 a nedělá to jen při startování???? Málo RHR má čidlo vody...... spíš nemá Citovat
radim.1008 Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Další vlákno? Nemůžeš pokračovat v tom, ve kterém jsi to už řešil? Dotaz na přítomnost vody ve filtrů, jsem od tebe už četl. Už jsi byl někde na diagnostice, když jsi nedávno psal, že máš problém s P407 2.0HDI? Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Kdo mě zjistí co signalizuje kontrolka přítomnost vody v palivovém filtru když pípá na počítači.Má větší rozsah závad Dobij baterku a bude klid. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Vážení, už vyzkoušel co se dá. Už jsme to spolu konzultovali před nějakým měsícem. Já osobně mám pořád podezření na palivové potrubí - podtlak. Ale auto jsem bohužel neviděl, takže vše jsou jenom dohady. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Už jsem mu také psal, aby se s tebou, Peťo, domluvil a zajel za tebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.