Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak jsem na tom stejně :fnuk přijel jsem autem,zaparkoval,zamknul . . . . dnes na 10:00 objednána celá rodina na prevenci k zubaři,sedneme do auta otočím klíčkem a "oblíbená hláška" economy mode active a dál nic :grr

pojistky jsou ok,baterka je ok (pro jistotu jsem ji ještě dobyl,i po dobytí pořád nestartuje-což jsem hned očekával,že to baterkou není-dá se říct,že je nová)

venku začalo pršet tak jsem šel domů,než jsem odešel,tak jsem hledal starter a nenašel jsem ho :D . . . až teď jak sedím u ntb tak v knize JNT P307 jsem dohledal,že je pod baterkou

chystám se otestovat starter

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

nic necvaká,rádio hrálo,centrál funguje,troubí to,bliká to(když odemykám) . . . jdu to hodit na dia,jestli to něco najde

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Odesláno (upraveno)

tak jsem se vrátil z auta . . .  závady jsou tři . . . . dvě co tam mám pořád-osvětlení v kufru(jsou tam LEDky) a závada komunikace po síti CAN(tu ignoruji od doby co mám auto a dělal mi dia HonzaZ-nedá se smazat a auto normálně funguje)

ale mám tam závadu C1210 což je servo - Skupina elektrického čerpadla posilovače řízení . . .  když jsem ji smazal a pokusil se startovat tak tam byla znova-jenom nevím jestli to nehlásí-že není nastartováno a neběží servo

edit: myslíte,že si s tím poradí normální servis - autoelektrikář nebo to mám dát do Peugeotu(když economy mode je specialitka PSA)

post-21598-0-03862300-1432929219_thumb.j

Odesláno

.....ale mám tam závadu C1210 což je servo - Skupina elektrického čerpadla posilovače řízení...:  tuhle závadu mám taky a trvale....ta s tvým problémem nemá nic společného......ta značí že elektromotor serva trvale běží a je v chodu....je poslechem i slyšet....proč to je nevím...prdím na to....

Ty hledej problém v pojistce startéru v motorovém prostoru..... :myslim

Odesláno

Tak jsem to dnes ještě jednou kontroloval. . . včera jsem to asi přehlídnul-jak začínalo pršet a nechtěl jsem aby tam napršelo. Je K.O. pojistka startéru. . . jak jsem ji vyměnil tak se při pokusu nastartovat vypálila znova. . . . tak aspoň vím co hledat,koho poptávat na opravu. . . nebo to může být i něco jiného? je to pojistka F8 20A

Odesláno (upraveno)

no nic už jsem to poskládal ;) jdu se podívat do SB jak to tam je ;)stejně nevím zda to odtáhnout celý do servisu,nebo vyndat jenom startér a vzít ho na repas(asi 6km od Milovic tu dělá maník repas všech druhů startérů a alternátorů )

Odesláno

samozřejmě levnější je starter vytáhnout a odnést na repas, na druhé straně budeš muset dvakrát pod auto, na zemi pod autem se demontuje/montuje blbě, ale jde to, na servisním zvedáku to je hračka...

chyba je na 99% ve starteru, ale před demontáží starteru zkontroluj připevnění kabelů ke starteru, může se stát, že kabel od spínačky vypadl z konektoru a dotýká se kostry (motoru), v tom případě by to taky vyhazovalo pojistku

Odesláno (upraveno)

teď jsem byl v autě(byl jsem na pumpě koupit pojistky) už to aspoň cvaká

. . . přístup tam je nic moc :( potřeboval bych ještě jednoho abych to + nepřiložil tam kam nemám . . . v pondělí to půjde tady v Milovicích do servisu(přijela kolegyně z práce ze synem-učí se za automechanika a letos končí-do toho servisu chodí na praxi)
starter bych asi vyndal to jo,ale co když bude někde špatná kostra,nebo něco jiného

Odesláno

kostra pro starter je minusový kabel z baterky na karoserii a z karoserie na motor, druhá varianta je kabel z baterky přímo na motor, jiná kostra tam není

Odesláno (upraveno)

no funglovka v Peugeotu 9000,-

repas v Peugeot 4200,-

edit: mimo Peugeot to bude 100% levnější(repas)

u badisaka funglovka max 3000,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...