Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno
medvěd: předpokládám že ta 1.6 je nafta, tam je to o něco jinší, ale já třeba HTP r.v 09 combi jsem si o z kopce pálil 180km/h a zkutečnost podle GPS je 159km/h :D :D což je dost tragické :D když se stejným měřákem na coupé při 240km/h ukazuje gps 238-245km/h :D... ale jinak fábii musím pochválit podvozek... ten je famozní... koleje ve 120 a žádnej problém... jasný že tam jsou 14 kola a balony, ale prostě ten podvozek maj udělanej... minulí týden nám v servisu sice řekli že auto je ve 170 tis km po smrti, pač střídavě vynechává 3tí válec :D a na 2 se mu moc jet nechce... :D a pán v servisu konstatoval že auto musí mít moooc najeto :D pak viděl tacho a řekl... no to je jasný, to už je hotový :D

Hm servisák teda nic moc, když neví, že tohle je typická vada HTP - podpálený výfukový ventily + rozpraskaný do \"sluníčka\" Je pravdou, že oprava bude něco stát, ale upravené ventily už pak většinou drží dobře a dlouho.

Odesláno
Tak nějaký novinky,podařilo se mi sehnat komplet COM páčky z auta co má najeto 93tis. km i s páčkou na tempomat atd a funkční zatmav zrcátko.Takže se vymění a snad konečně bude i funkční tempomat který mi v autě neskutečně chybí :( a pak do coupé stříbrný lišty :P

[upravil dne 19/12/2013 14:09 od John]

jen tak mimochodem je to Com 2000 z 406?nějak se mi nezdá ten tvar comu???

Odesláno
medvěd: předpokládám že ta 1.6 je nafta, tam je to o něco jinší, ale já třeba HTP r.v 09 combi jsem si o z kopce pálil 180km/h a zkutečnost podle GPS je 159km/h :D :D což je dost tragické :D když se stejným měřákem na coupé při 240km/h ukazuje gps 238-245km/h :D... ale jinak fábii musím pochválit podvozek... ten je famozní... koleje ve 120 a žádnej problém... jasný že tam jsou 14 kola a balony, ale prostě ten podvozek maj udělanej... minulí týden nám v servisu sice řekli že auto je ve 170 tis km po smrti, pač střídavě vynechává 3tí válec :D a na 2 se mu moc jet nechce... :D a pán v servisu konstatoval že auto musí mít moooc najeto :D pak viděl tacho a řekl... no to je jasný, to už je hotový :D

Hm servisák teda nic moc, když neví, že tohle je typická vada HTP - podpálený výfukový ventily + rozpraskaný do \"sluníčka\" Je pravdou, že oprava bude něco stát, ale upravené ventily už pak většinou drží dobře a dlouho.

napsal jsem jeho reakci, je jasný že mě vyjmenoval co tomu je a potřebné investice... napsal jsem to tak jak hovořil při prohlédnutí auta atd...;) nesmíš se chytit hned každýho slova :D:aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak nějaký alespoň malý novinky: sedan má dneska dodělaný tempomat,musel se dodat druhý spínač na brzdě a vyměnit spínač na spojce házel chybu.

8.jpg

Jinak auto má po vstupním servisu a snad bude jezdit chvíli spolehlivě.Koncem ledna snad ještě FAP a EGR OFF a lehký chip a bude to všechno.

[upravil dne 17/1/2014 13:13 od John]

Odesláno

Nějaký novinky pořídil jsem na léto 16\"kola Ouragany tak snad mu budou trošku slušet :)

Příští týden snad klapně FAP,EGR OFF a lehký Chip :)

[upravil dne 16/1/2014 11:07 od John]

Odesláno

Tak dneska konečně proveden FAP a EGR off a lehký chip a první pocity konečně to není tak tupý a docela to i tahá a spotřeba spadla asi o 0.5L takže za mě velká spokojenost.

Cesta do Prahy vyšla na 7.3l a cesta zpět domů na 6.7l a to jsem jel pořád na tempomat 140km občas trošku svižněji.

Tímto děkuji členovy pp205 za supr práci a bezvadnou domluvu.

[upravil dne 21/1/2014 10:08 od John]

Odesláno

lehký chip :D já se z Tebe poseru :D ... projížďka byla pěkná, hehe

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...