Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

...zjisti, prosím. Kdysi jsem jednomu členovi z fóra vážil, na jeho přání, ouragana 6,5x16 ET 28, s ventilkem bez čepičky a středový pokličky a kolo vážilo-9,465kg.

Upraveno uživatelem brutall
Odesláno

brutall: tak jsem koukal přesně a Ouragan ET20 měl 10.1kg plus podložka na každý kolo 10mm kvůli 4pístkům a BBS má 9.4kg.

Odesláno

To jsou dobré hodnoty, když Avantage 7x16 ET15 má 12 kg :D Ale taky je tvrdý, když jsem vzal díru, prorazil gumu, disku se skoro nic nestalo ... jenom tedy trochu mi vyskočila poloosa z převodovky. :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem sundal z sedanu přední zástěrky, měl jsem je už sundat dávno :( , začla tam trošku koroze tak místa jsem obrousil na plech a přetřel origo barvou snad to dá pokoj.

Držák zástěrky musím v týdnu uřízkou flexou nejde to rozumně sundat, a nechci poškodit blatníky.

post-984-0-87494200-1462730294_thumb.jpg

Odesláno

Pár fotek po lehkým oplachu, fakt to je 100x hezčí bez těch zástěrek,fakt jsem je měl už dát do pr.. dávno :D

post-984-0-08095900-1462990679_thumb.jpg

post-984-0-00721400-1462990690_thumb.jpg

post-984-0-09285600-1462990714_thumb.jpg

Až by byla nová kapota po laku tak je v plánu konečně po 3letech vzít auto voskem :D do tý doby to prostě cenu moc nemá.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Protože sedan slouží jak má tak dnes proběhl kompletní úklid interieru i s mokrým umytím koberečku atd. Zas to aspoň vypadá na chvíli jak uklizený auto :D

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Nějaký novinky, včera jsem si dovezl náhradního šneka od kamaráda co rozebíral 2.2HDi a jak by bylo více času nechal bych udělat repas atd. aby bylo připravený na případnou výměnu :)

V týdnu se musela vyměnit jedna hadice od klimy jelikož se na ní udělala praklina tak proběhla výměna plus nové naplnění.

klima_hadice.jpg

Upraveno uživatelem John
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

brutall: hold málo jezdíš a pokud jsou taky reálný tak je to teprve zajetý motor. :)

Ještě jedna fotka po dnešním umytí lehkým

13823474_1348534855160059_1478472705_n.jpg

Upraveno uživatelem John
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud se nic nepo.. je domluvený na konci tohoto měsíce nebo začátek záři nalakování konečně kapoty po 2letech a výměny :D  za původní kapotu která už to má opravdu za sebou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Auto slouží jak má, už má za sebou 300tis km a tak včera proběhla výměna zadních destiček vydrželi přes 75tis km tak jsem zas vzal ty stejný Brembo. Příští výměna bude už s kotoučema zas. Ještě mě čekají komplet silentbloky na motoru a zadní tyčky.

balicek.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak zadní tyčky vyměněny, původní musely jít dolu pomocí flexy. Doufám, že Mayle HD vydrží víc jak plastový TRW co jsem tam měl.
Ty vydržely cca 45tis km :(

Ještě jak bude mít kamarád s heverem zas víc času tak vyměnit ještě silentbloky motoru a auto bude skoro jak nový :D

mayle_HD.jpg

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Johne tys chytl nějakou jihočeskou virózu ? :)  Přečti si to po sobě občas :D

Odesláno

ahoj John tie plastove kolieska do stahovacky som kedysi riesil aj ja, ale bol to celkom velky problem zohnat, nakoniec som ich nasiel na vasom bazosi, ty mas nejakeho dodavatela na taketo veci.?

kolko stala ta klimova trubka.?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...