Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

auto nechtělo startovat (vybitá baterie) tak jsem připojil startovací kabely do motorového prostoru a po pokusu nastartování vše zhaslo a auto nekomunikuje vůbec ,nic nefunguje ani se nerozsvítí nic ,baterii už mám novou,před připojením starovac´ích kabelu vše fungovalo jen nechytlo kvůli špatné baterce,nevíte někdo čím to je ,pojistky co jsem kontroloval jsou v pořádku pokud jsem našel všechny teda

Odesláno

záleží jestli si kontroloval všechny pojistky,hlavně ty v motorovém prostoru.a skoušel jsi dát tu novou baterku?.třeba ta stará klekla úplně.měl sem to u 306tky-po zapnutí klíčku vůbec nic.s novou baterkou vše ok.pak sme zjistili,že u tý baterky upadl kontakt na + nebo - pol.

Odesláno

zkoušel sem novou baterku a vůbec nic,hlavně to vše zhaslo a přestalo komunikovat při startování přes kabely ,kde jsou tam všude pojistky ? v motorovém prostoru i uvnitř co jsem našel jsou ok ..připadá mi jak když padla ř.j.,ale nevím ?? kostru jsem zapojil na vývod u pojistkové skříně kde byl jeden kabel a nevím jestli to nebyla právě chyba nebo kde je třeba hlavní pojistka ???

Odesláno

těch pár pojistek v motorovém prostoru je v pořádku,jo to bych dal,ale tak dlouhé kabely jsem v garáži neměl,když je baterka v kufru navíc je to automat takže s tím absolutně nehnu nejde zařadit bez elektriky ...je mi divné,že kdyby mělo odejít cokoli jiného neodešla by žádná pojistka

Odesláno

takže máš co za motor???2,7 HDI ? Pozor u pojistkové skřínky je + právě odzadu od baterky.... když nenapíšeš motorizaci těžko radit... HDI jsou 5 motorů

[upravil dne 4-12-13 18:12 od Přema]

Odesláno

plus tam je vyznačené na to jsem dal + ,ale pak vedle pojistkové skříně je jeden šroubek který drží kabel a na ten kolega připojil mínus podle by to němělo vadit,ale nevím co to bylo za kabel vede pod auto

Odesláno

P12, dej VIN auta, najdu ti přené osazení pojistek pro tvé auto. V současné době to tedy vůbec nic nedělá? Při otočení klíčku nic necvakne, nic se nerozsvítí? Při otevření dveří se na displeji nic nezobrazí a lampička v kabině se nerozsvítí?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...