P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 auto nechtělo startovat (vybitá baterie) tak jsem připojil startovací kabely do motorového prostoru a po pokusu nastartování vše zhaslo a auto nekomunikuje vůbec ,nic nefunguje ani se nerozsvítí nic ,baterii už mám novou,před připojením starovac´ích kabelu vše fungovalo jen nechytlo kvůli špatné baterce,nevíte někdo čím to je ,pojistky co jsem kontroloval jsou v pořádku pokud jsem našel všechny teda Citovat
banan1987 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 skontroluj poriadne kontakty ukostrenie od baterky na motor aj karoseriu... Citovat
Medion Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 záleží jestli si kontroloval všechny pojistky,hlavně ty v motorovém prostoru.a skoušel jsi dát tu novou baterku?.třeba ta stará klekla úplně.měl sem to u 306tky-po zapnutí klíčku vůbec nic.s novou baterkou vše ok.pak sme zjistili,že u tý baterky upadl kontakt na + nebo - pol. Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 zkoušel sem novou baterku a vůbec nic,hlavně to vše zhaslo a přestalo komunikovat při startování přes kabely ,kde jsou tam všude pojistky ? v motorovém prostoru i uvnitř co jsem našel jsou ok ..připadá mi jak když padla ř.j.,ale nevím ?? kostru jsem zapojil na vývod u pojistkové skříně kde byl jeden kabel a nevím jestli to nebyla právě chyba nebo kde je třeba hlavní pojistka ??? Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 mrkni na pojistky v motorovém prostoru.....měl si dát kabely přímo na baterku..... Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 těch pár pojistek v motorovém prostoru je v pořádku,jo to bych dal,ale tak dlouhé kabely jsem v garáži neměl,když je baterka v kufru navíc je to automat takže s tím absolutně nehnu nejde zařadit bez elektriky ...je mi divné,že kdyby mělo odejít cokoli jiného neodešla by žádná pojistka Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 takže máš co za motor???2,7 HDI ? Pozor u pojistkové skřínky je + právě odzadu od baterky.... když nenapíšeš motorizaci těžko radit... HDI jsou 5 motorů [upravil dne 4-12-13 18:12 od Přema] Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 a hlavně ikdyž připojím novou baterku ani to nezajiskří na plusu prostě vůbec nic a baterka je 100% dobrá Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 bylo to hned u levého blatníku ten vývod...mezi poj.skřínkou a blatníkem??? Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 plus tam je vyznačené na to jsem dal + ,ale pak vedle pojistkové skříně je jeden šroubek který drží kabel a na ten kolega připojil mínus podle by to němělo vadit,ale nevím co to bylo za kabel vede pod auto Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 ...... tak to netuším kam to zapojil....... těch kabelů tam je nepočítaně Citovat
Mike407 Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 V návodu k obsluze máš obrázek kam by se měly startovací kabely připojit. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 P12, dej VIN auta, najdu ti přené osazení pojistek pro tvé auto. V současné době to tedy vůbec nic nedělá? Při otočení klíčku nic necvakne, nic se nerozsvítí? Při otevření dveří se na displeji nic nezobrazí a lampička v kabině se nerozsvítí? Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 + správně .......- je taky + k té jednotce, takže si dal - na + u BSM ( pojistková skřín ) Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 nedělá to vůbec nic nic nic ...vin máš v sz Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 něco jeblo tím jak si zapojil na + - Citovat
P12 Odesláno 4. prosinec 2013 Autor Odesláno 4. prosinec 2013 popř.jak zařadit u automatu abych to vůbec dostal z garáže ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.