Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, obracím se na Vás, jako na svoji poslední naději..

Před asi 3mi týdny se mi začaly dít zajímavé věci - mám 406ku, 2.0 HDi, 66/90, r.v. 2001. Studený motor satrtuje úplně bez problému, ale zahřátý si občas hraje s mými nervy.. Když přijedu se zahřátým autem k nákupáku, zaparkuju, jdu si nakoupit, příjdu zpět, nechám počítač načíst, a auto OBČAS točí, točí a nechytne. Ale jen občas. Občas zase jede bez problémů. Mám vyměněnou spínací skříňku, mám nový jakýsi ventil na velkém čerpadle, a i předehřívač nafty.. Dnes to je 10 dnů, co to mají ve ZNAČKOVÉM SERVISU v PEUGEOTu a nenašli NIC. Přesto, že i jim se to tam projevilo. přitom, když to nechytne, není slyšet zadní malé čerpadlo, jak jakoby vrní... Když to nechytne, třeba hodinu počkám, a pak to za hodinu chytne jako by NIC... Už z toho šílím.. prosím, nemáte někdo nápad, co by to mohlo být? 4 roky s autem NIC nebylo, a teď si vybírá svou daň..

Díky moc za jakýkoli nápad...

[upravil dne 3/12/13 08:49 od FunScreen]

Odesláno

Po zahrati auta mi auto zdechlo a šlo nastartovat az vychladlo ale dělalo to nepravidelně. Problém byl v senzoru otáček .

podotýkám že to bylo na alfě 1.6 benzín. Třeba ti můj příspěvek pomůže. Doporucuji všechny senzory proměřit Ohmicky tedy odpirove zda mají odpor ve správných mezích ( můj mel - dokud jsem nepohybal s kabelem , byl zlomeny )

Odesláno
Po zahrati auta mi auto zdechlo a šlo nastartovat az vychladlo ale dělalo to nepravidelně. Problém byl v senzoru otáček .

podotýkám že to bylo na alfě 1.6 benzín. Třeba ti můj příspěvek pomůže. Doporucuji všechny senzory proměřit Ohmicky tedy odpirove zda mají odpor ve správných mezích ( můj mel - dokud jsem nepohybal s kabelem , byl zlomeny )

Moc díky za tip. Předal jsem to klukům do Peugeota, ať to zkusí...

Odesláno
Dvojité relé - kontrola, ukostřit ŘJ motoru

[upravil dne 3/12/13 10:18 od HonzaZ]

pokud to dvojité relé je v té skřiňce s ŘJ mototru, tak je vyměněné.. ukostření ŘJ pošlu do servisu, jako tip..

Díky moc!

Odesláno

Už jsem ti to psal do mailu, jednotlivé údaje čidel, naměřené hodnoty, koukal na to na diag někdo? Nejen jestli jsou tam zapsané chyby, ale jestli to nevykazuje nesmysly.

Odesláno
Už jsem ti to psal do mailu, jednotlivé údaje čidel, naměřené hodnoty, koukal na to na diag někdo? Nejen jestli jsou tam zapsané chyby, ale jestli to nevykazuje nesmysly.

Já vím, to už kluci udělali. Nepíše to žádné nesmysly.. :-/ Dělají na tom dva elektrikáři :-D

Odesláno
Jednou jsme dělali 406ku a pořád nešlo čerpadlo. Vyzkoušeli jsme všechno. Nakonec poradil straki007 - ukostřit obal ŘJ motoru a už to jelo.

Díky za tip, uvidím, co na to elektrikáři.. Už jsem jim to poslal.

Odesláno
Jednou jsme dělali 406ku a pořád nešlo čerpadlo. Vyzkoušeli jsme všechno. Nakonec poradil straki007 - ukostřit obal ŘJ motoru a už to jelo.

Díky za tip, uvidím, co na to elektrikáři.. Už jsem jim to poslal.

Odesláno

BSIčko ti klidně půjčím jedno na vyzkoušení, akorát ho někdo musí přeprogramovat. Nicméně tohle zkoušení pokus - omyl mi nepřijde úplně šťastné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...