Maresenka Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/542/q1yn.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/62/54ce.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/20/hqnu.jpg Citovat
Woiser Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 foto komentovat asi raděši nebudu Věřím že je to vypadá suprově s těma kolama... Ale ta tma! Citovat
Andreww Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Já tam žádné kola nevidím Jinak držím palce Citovat
KingSpade Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Já tam ty kola vidím, teda jedno a sto lidí sto chutí, a já bych si je na auto asik nedal Citovat
Maresenka Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Woisere a to je to ve tři odpoledne :D Ale mám nadzemní garáž no, víc světla tam nevymysím :D KingSpade: jak říkáš sto lidí sto chutí, popravdě jsem kola kupoval uplně na blind jen díky dobrý nabídce, aniž bych věděl et a středovou díru, je možné že se hodit nebudou, ale je možné že do toho, jak bude auto vypadat zapadnou skvěle, uvidíme, každopádně mě se kola moc líbí a snad budou fajn. :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Co se stalo s modrákem? Kamarádovi se nelíbí, že ho nabízí na díly? Citovat
Maresenka Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Ale skoro škoda mluvit, chybí vin kody, neprojde evidenčkou, tak se rozebere.....bejvalej majitel nekomunikuje....ale i na ty díly se celkem hodí :-) kdyby jste někdo cokoliv chtěl, řekněte, už se pár lidí na něco ptalo, ale stále je plně pojízdnej a funkční až na spojku :-) stačí napsat Citovat
MilanF1 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Tak to je síla, že to nejde přihlásit. On to je dovoz? To nemělo české tabulky? A nebo to předchozí majitel překopal? Auto se mi líbilo díky tomu, že je to poslední model, nicméně byl to na první pohled bastl. Ale, že někdo vyřezal VINy jsem nečekal. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 To kupoval auto kde nebylo VIN ?? nějaká smluva či podobné nebylo ? kde je uvedeno vinko třeba by se dalo dohledat co se stalo [upravil dne 6/3/14 06:08 od servisman] Citovat
radim.1008 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 A to jsi kamarád nevšiml při koupi, že chybí VIN kódy? Škoda cabria. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Kennbell: Vždyť tam má motor 1.6 a ty mu dodáš i VINy, aby je přivařil? PS: Příště sem prosím příspěvek dej jenom jednou ... Citovat
Kennbell Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Jo mam vin aji stitky. To pres nakeho znameho protahne a nebo koupi 1.8 do toho. Je skoda to prodat na dily. Citovat
Maresenka Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Dle mého názoru, je to přitáhlá krádež z ciziny....jemu známej na evidenčce to prej nějak protáhl. Technickou to má ještě na rok. Ale ono i na ty díly se vyplatí, škoda neškoda, na díly z v tom neutopí tolik peněz než kdyby se dalo do kupy :-) a pro mě celkem radost, mám dostatek dílů na svý :D Citovat
Maresenka Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Chlapci, moc Vás prosím o radu, dneska jsem vyměňoval zadní stahovačky, protože mi nefrčely, od Tomasina tady z fora jsem sehnal nový tak jsem je vyměnil, ale taky mi nejdou :grr já a elektrika nejde dohromady, vyměnil jsem pojistky všechny co byly prasklý, ještě zkusím jiný ty tlačítka na stahování, hlavně doufám že to nebudou nějaký kabely....poslední možnost, který se mi nechce věřit je, že by ty od Tomasina taky nefungovaly. :-( Citovat
Kennbell Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Vem si zkousecku se zarovickou a zkousej jestli tam jde napeti. Citovat
wojtěch Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 zkus tu stahovačku na baterku je jedno jak dáš + a - jednou to pojede nahoru když to přehodíš tak pojede dolů.. . Citovat
Tomasino Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ždarec, ty stahovacky jsou na 100% funkční. Obě jsem extra zkoušel ve svém a frcely v pohodě. Musíš mit problém někde v elektroinstalaci. Tak si říkám, ze si asi opět udělám vyjížďku a trochu si ti s tím pohraju Citovat
Maresenka Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Tomasino diky za ujištění a Vám kluci za rady, zítra to omrknu se zkoušečkou kde to teče a kde ne, nesnáším elektriku, ze všeho nejvíc Citovat
Andreww Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Nemáš náhodou nalevo od volantu blokování zadních stahovaček? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.