Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Woisere a to je to ve tři odpoledne :D :D Ale mám nadzemní garáž no, víc světla tam nevymysím :D :D

KingSpade: jak říkáš sto lidí sto chutí, popravdě jsem kola kupoval uplně na blind jen díky dobrý nabídce, aniž bych věděl et a středovou díru, je možné že se hodit nebudou, ale je možné že do toho, jak bude auto vypadat zapadnou skvěle, uvidíme, každopádně mě se kola moc líbí a snad budou fajn. :-)

Odesláno

Ale skoro škoda mluvit, chybí vin kody, neprojde evidenčkou, tak se rozebere.....bejvalej majitel nekomunikuje....ale i na ty díly se celkem hodí :-) kdyby jste někdo cokoliv chtěl, řekněte, už se pár lidí na něco ptalo, ale stále je plně pojízdnej a funkční až na spojku :-) stačí napsat

Odesláno

Tak to je síla, že to nejde přihlásit. On to je dovoz? To nemělo české tabulky? A nebo to předchozí majitel překopal?

Auto se mi líbilo díky tomu, že je to poslední model, nicméně byl to na první pohled bastl. Ale, že někdo vyřezal VINy jsem nečekal.

Guest servisman
Odesláno

To kupoval auto kde nebylo VIN ?? nějaká smluva či podobné nebylo ? kde je uvedeno vinko třeba by se dalo dohledat co se stalo

[upravil dne 6/3/14 06:08 od servisman]

Odesláno

Kennbell: Vždyť tam má motor 1.6 a ty mu dodáš i VINy, aby je přivařil?

PS: Příště sem prosím příspěvek dej jenom jednou ...

Odesláno

Dle mého názoru, je to přitáhlá krádež z ciziny....jemu známej na evidenčce to prej nějak protáhl. Technickou to má ještě na rok. Ale ono i na ty díly se vyplatí, škoda neškoda, na díly z v tom neutopí tolik peněz než kdyby se dalo do kupy :-) a pro mě celkem radost, mám dostatek dílů na svý :D :D

Odesláno

Chlapci, moc Vás prosím o radu, dneska jsem vyměňoval zadní stahovačky, protože mi nefrčely, od Tomasina tady z fora jsem sehnal nový tak jsem je vyměnil, ale taky mi nejdou :grr :grr :( já a elektrika nejde dohromady, vyměnil jsem pojistky všechny co byly prasklý, ještě zkusím jiný ty tlačítka na stahování, hlavně doufám že to nebudou nějaký kabely....poslední možnost, který se mi nechce věřit je, že by ty od Tomasina taky nefungovaly. :-(

Odesláno

Ždarec,

ty stahovacky jsou na 100% funkční. Obě jsem extra zkoušel ve svém a frcely v pohodě. Musíš mit problém někde v elektroinstalaci. Tak si říkám, ze si asi opět udělám vyjížďku a trochu si ti s tím pohraju :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...