Kloub Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Zdravím máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem? Koupil jsem to a nějak se s tím nemůžu domluvit Vůbec nereaguje Ipod mi napíše že není podporované nabíjení. AUX vstup taky nic CD měnič mám povolený http://www.elcar.cz/13941-20132-thickbox/adapter-ipod-iphone-pro-peugeot-citroen-56xcpg010-x.jpg Peugeot 406 2.0 HDI 2002 Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 ja tady o tom napsane hodne, prepnes se na radiu na cd menic? Citovat
Kloub Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Právě že ne.... CD měnič jsem tam měl ale dal jsem ho pryč protože mě vybíjel baterii. Mimo jinné měl by odebírat proud? Mě bral 0,13 A po odpojení měniče spadl odběr na 0 po asi 3 minutách než se vše uspalo. Nakonec jsem zjistil že mám špatnou i baterii, jelikož ted přitelkyně jezdí za prací na slovensko tak si ho tam netroufám dát tak jsem to chtěl vyřešit tímto způsobem ale nedaří se Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 a kdyz ho jen na test zapojis tak se prepnes? Pokud ano tak bude chyba v adapteru Citovat
Kloub Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Myslíš ten CD měnič? Měnič jede normálně ale adaptér vůbec nic. Každopádně když zapojím adaptér a připojím ipod tak se mi tam ukáže že není podporované nabíjení. Podle toho usuzuji že do toho něco jde ale bud dělám něco špatně nebo nevím... Přece zapojit modrou kostku místo výstupu na CD měnič není tak složité. Jedinné co by mě napadlo je to že tam nemám rádio asi původní ale s modelu asi 2000 jestli je to v něčem jiné nevím Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 pokud nejde prepnout tal ho radio nevidi. Chyba muze byt kdekoli dodavatel udaval u 406 funkcnost od 2002 to jest od mux. Ale jak to doopravdy je nevim Citovat
Kloub Odesláno 1. prosinec 2013 Autor Odesláno 1. prosinec 2013 Třeba se to nějak vyřeší.... přesně jsem to koupil tady http://www.prodejdilu.cz/cs/nahradni-dily/adapter-ipod-iphone-pro-peugeot-citroen-stu56xcpg010x Citovat
staina Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 Taky jsem kopil Stualarm a byly s tím jen problémy tak jsem to vrátil a koupil zde http://www.xcarlink.cz/?p=p_38&sName=peugeot vše bez problému funguje, záleží na verzi, výrobci rádia podle toho jsou i tyto zařízení. Citovat
Vítek1 Odesláno 1. prosinec 2013 Odesláno 1. prosinec 2013 co jsem u toho delal tak se tech stualarmu namontovalo dost a bez problemu. a za ty prachy co to koupil je to parada asi nejakej vyprodej tech ipod za 10tinovou cenu Citovat
Kloub Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Dnes tam budu volat jestli to není náhodou jen typem rádia. Předtím jsem tam měl Clarion PU-1633 A ted tam mám Clarion PU-1633A Citovat
staina Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Proto je lepší kupovat jak jsem psal, poradí podle typu rádia pošlou zařízení. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 xcar je zbytecne predrazenej staci zajit nekde kde s tim maji zkusenosti nebo primo do Stualarmu a domluvit se nejlip na vyzkouseni. Na nejakejch autech to byla sazka do loterie (tim myslim i xcar) ale u 406 jsme nikdy nemeli problem. Citovat
petrb123 Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 tak jsem poridil onen adapter pro pripojeni ipodu, je to stualarm, vesmes je to to stejny co prodava xcarlink jenom ne 10x drazsi, pripojil jsem to misto changeru a funguje to dobre, hned to zacalo prehravat z ipodu, jen se moc nevyznam jak to ovladat, na clarionu zase moc funkci neni a v prilozenym manualu je to vysvetleny na jinem typu radia :/. zatim jsem neprisel jak prochazet mezi jednotlivymi alby, ono to pry nejak vybira playlisty ktere jsou v ipodu vytvorene. no co mam autoradio pioneer s primou podporou iphone/ipod, tak tam je ovladani udelano lepe. [upravil dne 26/12/13 14:13 od petrb123] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.