pyrone Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 ok, skusim cez weekend v garazi, v tejto kose by to malo asi taky isty ucinok ako to rovno vydrbat sroubovakom a ze dakujem [upravil dne 29/11/13 15:58 od pyrone] Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 ... najprv však nezabudnite dať dole predný plastový kryt No, na 306 to bylo přesně naopak. Přední lakovaný kryt drží na západkách fest, takže jsem je urval. Pak jsem pochopil, že se musí nejprve zezadu odjistit pérko, vyndat sklo a tudy zezadu se dá dostat k těm západkám, a odtlačit je šroubovákem. Přístup zezadu stačí pro opravu vyhřívání i motorku naklánění. Tak potom napište, jak je to na 407. Citovat
denilson Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Zdravim , len maly postreh mimo temy ,ak su obe ziarovky SPZ vypalene nefunguje naklapanie svetiel. To bolo merania, hladania noveho spinaca na nete. Nakoniec som sa na to vys......l a povedal si aspon vymenim ziarovky osvetlenia SPZ. A cuduj sa svete odvtedy naklapanie frci na 100%. Citovat
Balachar Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Potvrdzujem ... tiež ma išlo drbnúť ... len ja som mal iný problém, mal som preťatý celý zväzok, čiže odpojené žiarovky aj všetky senzory :-) Citovat
Wing Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Také jsem se pokoušel vyměnit žárovky nad SPZ, ale po několika pokusech vypáčení toho plastovýho krytu jsem to raději vzdal, abych to nerozlámal - je na to nějaký fígl jako to sundat bez poškození? Citovat
pyrone Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 vypacit to z boku, len treba chytit cvik Citovat
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Popis jsem psal pro 307 a 406, cituji: Návod říká pro SW (kombi): Osvětlení státní poznávací značky (W 5 W) F Zasuňte tenký šroubovák do jednoho z vnějších otvorů průhledného krytu. F Zatlačením směrem ven kryt uvolněte. F Sundejte průhledný kryt. F Vyměňte vadnou žárovku. Pro hatchback se tam nic nepíše. Pokud je to stejné, jako 406, tak popíšu ještě svými slovy (307 neznám, ale když tak dej fotku): do dírky (např. vpravo) vlož tenký šroubovák nebo tyčku. Rukojeť šroubováku tlač doleva - šroubovák se opře o \"sklo\" a bude tlačit \"dírku\" doprava. Jemně tlač, přitom mírně tahej k sobě. Cvakne to, druhá strana pak už jde snadno. Lepší je dělat to za tepla - ne v mraze. A pak vytáhnout žárovku - nejlíp to jde bužírkou nebo hadičkou, anebo pinzetou s podložením gumy. Pokud bys ji vydloubával šroubovákem (nic moc), tak nezapomeň vypnout parkovačky, ať neodejde pojistka. Celé je to taková blbost, ale když nevíš jak na to, tak je to těžké (zkušenost vlastní i kolegů - prasklý kryt, vypálené pojistky atd). [upravil dne 9.12.2013 14:47 od P607Olda] Citovat
Wing Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Moc díky za vyčerpávající návod:super Tak kluci francouzský nejsou takoví blbci - šlo to na jedno zatlačení uplně bez problémů btw: dával jsem tam led místo klasickejch W5W a někdo tady psal, že mu blikaj atd.. u mně fungují normálně. Ještě jednou díky:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.