Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máš cúvacie senzory? Pýtam sa preto, lebo súčasťou zväzku k jednotlivým senzorom sú aj káble k osvetleniu ŠPZ ... nedávno mi niekto buchol do zadku a preťal mi celý zväzok a vtedy mi to prestalo fungovať, keď som ho pospájkoval, tak už fungovalo všetko.

Pokiaľ viem, tak na to nie je poistka, ale na tvojom mieste by som sa hneď ako prvé pozrel na žiarovky, či sú obe OK. Stačí šrubovákom vylúpnuť tie priehľadné sklíčka a vypáčiť žiarovočky ...

Svietiť majú vtedy, keď sú zapnuté svetlá

Odesláno

Pojistka je samozřejmě i na SPZ.. ale je s něčím společná... Takže vyndat žárovku, vyměnit a pokud nebude svítit, tak změřit zda leze do konektoru napětí ;)

Odesláno

Akurát som pozeral do manuálu a nikde som ju s ničím spojenú nenašiel, ale to samozrejme neznamená, že nie je ... minule mi prestalo svietiť svetlo v kastlíku pred spolujazdcom a bola vypálená F7 ... čiže potom asi prezerať všetky a náhodou keď nájdeš vypálenú poistku, tak ju vymeň :-)

Odesláno

Pochybujem, ze budú mať spätné zrkadlá každé poistku zvlášť ... skor by som vycvakol samotné zrkadlo a pozrel, či sa neodpojil jeden z káblikov, alebo či nie je pretrhnutý ... ale predtým si prejdi všetky poistky či náhodou, ale podľa mňa to bude mechanická závada.

Odesláno

No tak jasně :D

Měl jsem dole asi 3x tapecy tak nevím jestli to není už tam v kabelu ale zas nevím jestli to netopilo už předtím nebo až potom.. Podívám se na to až to půjde.. teď je celý auto pod ledem.. :/

Odesláno

:-) tak to musí byť u vás riadna zima :-/ Neviem teda, či by som si na to zrkadlo trúfol po takých mrazoch ... najprv musí ísť dole ten vonkajší nafarbený kryt a tak zvnútra vycvakáš to zrkadlo, ale je upevnené asi na 8 miestach ... pochybujem, že sa to pri takej teplote podarí bež poškodenia ...

Mal som to už vonku, doknca obe, lebo jedno zrkadlo bolo prasknuté a to nové bolo viac modré ako to druhé, tak som objednal aj to ... kábliky sú pripevného dosť tuho, ale ten pliešok na ktorom sú napichnuté sa dá vybrať zo samotného zrkadla a to sa možno povolilo a preto to netopí, keď nájdem fotky, tak ich sem pridám, aby ste si vedeli predstaviť ako to vyzerá ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...