imob Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Ahoj lidi,poradi mi nekdo prosim,proc mi nesviti osvetleni SPZ ani jedno,je tam nejaka pojistka,nebo to sviti jenom za jizdy? Diky:( Citovat
Balachar Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Máš cúvacie senzory? Pýtam sa preto, lebo súčasťou zväzku k jednotlivým senzorom sú aj káble k osvetleniu ŠPZ ... nedávno mi niekto buchol do zadku a preťal mi celý zväzok a vtedy mi to prestalo fungovať, keď som ho pospájkoval, tak už fungovalo všetko. Pokiaľ viem, tak na to nie je poistka, ale na tvojom mieste by som sa hneď ako prvé pozrel na žiarovky, či sú obe OK. Stačí šrubovákom vylúpnuť tie priehľadné sklíčka a vypáčiť žiarovočky ... Svietiť majú vtedy, keď sú zapnuté svetlá Citovat
ChouLu Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Pojistka je samozřejmě i na SPZ.. ale je s něčím společná... Takže vyndat žárovku, vyměnit a pokud nebude svítit, tak změřit zda leze do konektoru napětí Citovat
P607Olda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Nebývá u 407 přelomený kablík ve futrech? U 406 typická závada. Citovat
Balachar Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Akurát som pozeral do manuálu a nikde som ju s ničím spojenú nenašiel, ale to samozrejme neznamená, že nie je ... minule mi prestalo svietiť svetlo v kastlíku pred spolujazdcom a bola vypálená F7 ... čiže potom asi prezerať všetky a náhodou keď nájdeš vypálenú poistku, tak ju vymeň :-) Citovat
pyrone Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 a nevie nahodou niekto aka je poistka na vyhrievanie zrkadiel? lave mi nehereje a prave aj zadne okno funguju Citovat
Balachar Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Pochybujem, ze budú mať spätné zrkadlá každé poistku zvlášť ... skor by som vycvakol samotné zrkadlo a pozrel, či sa neodpojil jeden z káblikov, alebo či nie je pretrhnutý ... ale predtým si prejdi všetky poistky či náhodou, ale podľa mňa to bude mechanická závada. Citovat
3Run Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 S tím zrcátkem jsem na tom stejně.. levé a zadní okno mi hřeje a pravé mi netopí :/ Citovat
Balachar Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Úplne rovnako predsa nie, jednemu netopí ľavé, druhému pravé ... pozrel by som tie kabliky ... nič iné mi nenapadá :-/ Citovat
3Run Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 No tak jasně Měl jsem dole asi 3x tapecy tak nevím jestli to není už tam v kabelu ale zas nevím jestli to netopilo už předtím nebo až potom.. Podívám se na to až to půjde.. teď je celý auto pod ledem.. :/ Citovat
Balachar Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 :-) tak to musí byť u vás riadna zima :-/ Neviem teda, či by som si na to zrkadlo trúfol po takých mrazoch ... najprv musí ísť dole ten vonkajší nafarbený kryt a tak zvnútra vycvakáš to zrkadlo, ale je upevnené asi na 8 miestach ... pochybujem, že sa to pri takej teplote podarí bež poškodenia ... Mal som to už vonku, doknca obe, lebo jedno zrkadlo bolo prasknuté a to nové bolo viac modré ako to druhé, tak som objednal aj to ... kábliky sú pripevného dosť tuho, ale ten pliešok na ktorom sú napichnuté sa dá vybrať zo samotného zrkadla a to sa možno povolilo a preto to netopí, keď nájdem fotky, tak ich sem pridám, aby ste si vedeli predstaviť ako to vyzerá ... Citovat
Lukas.407 Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Opravdu praskly obe Opravdu si zalozil diskuzi na tema nesviti mi spz a nenapadlo te kouknout nejprve na zarovky? Nemyslim to zle, ale... Citovat
chuck11 Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Bohužel i takoví se tu najdou:myslim Citovat
3Run Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Taky si to netroufnu.. no jo napršelo a všechno to zmrzlo tak co už.. kdyžtak zkus najít ty fotky.. Citovat
Lukas.407 Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Taky si to netroufnu.. no jo napršelo a všechno to zmrzlo tak co už.. kdyžtak zkus najít ty fotky.. V mrazu je to akorat na rozlamani toho plastu Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Leze se dovnitř odendáním toho skla - drží ho tam pérko. A pak měřit voltmetrem. Citovat
Balachar Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 ... najprv však nezabudnite dať dole predný plastový kryt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.