Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

můj dotaz zní: jak se připojit pomocí PP2000 do Fiatu Ulysse 2,2 - je stejný jako 807 nebo C8, při spuštění chce VIN a poté jen hlásí že ECU nekomunikují.

Co s tím??

Odesláno

Niekde sa tu niečo podobné riešilo - vytiahnuť a späť zastrčiť USB pri zapnutom zapaľovaní.Ale či pomôže?:myslim

Odesláno

Odzkoušeno, zapnutí vypnutí zapalování, usb atd. Interface svítí zeleně, že je pod napětím ale pp2000 nechce komunikovat s ulysse, v peugeotu běhá normálně....

Odesláno

Takže, při instalaci Lexie se spustí InstallShield, který následně zmizí a to je vše, DiagBox se mi nedaří aktivovat.

Asi systém v pc, pokud chci aktivovat !originál Delphi! tak taky aktivace proběhne neúspěšně.:grr nejlepší na tom je to, že aktivační klíč dodaný k Delphi nefunguje a vygenerovaný kalkulátorem program přijme jako dobrý.

Odesláno

Mne to vychádza tak,že máš nainštalovaný Diagbox,ktorý nemôžeš aktivovať.Na ten istý disk chceš nainštalovať Lexiu - a to nepôjde,lebo už je nainštalovaná v diagboxe.Takže buď aktivovať diagbox,alebo odinštalovať ho regulérne a nainštalovať lexiu.Ja osobne by som aktivoval diagbox.

Odesláno

Tak právě probíhá instalace diagboxu po reinstalaci pc, dám vědět ja to dopadlo a doufám, že rozchodím připojení do Fiata - bliká na mě, že chce diagnostikova:nevim

Odesláno

Takže, Lexia nainstalována, aktivována, spojení s vozidlem provedeno - bylo tam chyb jek sra..k, smazáno a kontrolka motoru pořád svítí.......

Odesláno

svítí kontrolka motoru a nechce se mu do otáček - volnoběh až cca1800ot/min v pohodě, pak má nastoupit turbo ale od těch 1800ot/min do cca 2600 se trápí pak trochu jede-po rovně. Do kopce katastrofa. Myslel jsem na ucpaný FAP, ale diferenční tlaky O.K.

Odesláno
Výskyt chyb dle Lexie - sporadický, žádná aktivní. Pokud tedy není aktivní, neměla by mít vliv na vozidlo, ale má. Divné.:myslim

Chyba sa môže vyskytnúť - mať vplyv na vozidlo -a potom zmiznúť.Ostane zapísaná ako prechodná.

P.S.Vymazal si chyby iba z denníka,alebo aj z riadiacích jednotiek?

Ak sem hodíš výpis,dakto tu už poradí čo s tým:roker

[upravil dne 28/11/13 19:42 od ferinko2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...