Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové,mohl by mi prosím někdo poradit,jak mám sundat takový klobouček ze žhavičky? O přístupu ani nemluvím,sundal jsem i plastovou krabici na vzduchový filtr a i přesto tam není vidět,jen pomocí zrcátka.Klobouček se pootáčí,ale nejde sundat.Dělal to už někdo?Děkuji za radu.Asi se mi zdá že se musí sundat i celé víko hlavy....aby se tam člověk dostal.Díky.

Odesláno

Zdravím pánové,tak se mi podařilo žhaviče vyměnit,ale mám zase problém,po nastartování motor cca 15 vteřin běžel a následně zdechnul a už nejde natočit.Motor točí,ale nechce naskočit.Všiml jsem si při té výměně žhavičů v jedné hadičce bublinek.Poradí mi někdo?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže pánové,jen pro info,dívali se mi na to dva mechanici,prošli celou palivovou soustavu a nic nenašli,a až třetí kolega přišel a s pomocí největší umělé stříkačky jsme natlačili naftu do všech hadiček a z jedné pod vzduch. filtrem začala kapat nafta.Ta hadička nejde sehnat,jen na objednání v Rakousku jde koupit část palivového vedení i s balonkem za 2900.-Ta hadička praskla v ohybu na levé straně,tak si na to dejte pozor.Zdar B

Odesláno

Pánové,mám další dotaz.I po výměně žhavičů mi to startuje jakokdyby na tři válce,cca 15sekund to škytá,je nepravidelný chod motoru a jde takový světlý dým z výfuku.Vodu netratím a olej doleju cca 1 dcl za 3 měsíce a jezdím denně do práce 25 km.Může někdo poradit?Díky.

Odesláno

a co jsi dával za žhaviče zkontroloval bych i ty nové a taky jestli k nim jde štáva. pokud je problém čistě jen po startu chvilku tak s největší pravděpodobností žhavky.

Odesláno

Žhaviče v Kelly a jsou BOSCH,že mají jediný typ na tento motor.A zkoušečkou jsem je proměřil a do všech jde proud,po otočení klíčku na žhavení je ve všech kabelech 5.3 V díky za názor.B

Odesláno

když už se k nim takhle dostaneš aby jsi je proměřoval předpokládám že to máš odstrojený, tak je vyndej a přes kabel přilož na + a žhavičku na - na baterku a uvidíš jetli žhaví nebo ne

Odesláno

Pánové,odpojil jsem přívodní kabel k třetímu válci od žhavičky a neuvěříte,voltáž šla rychle dolů,jelikož jsem u toho byl sám,tak mi trvalo asi 3 vteřiny,než jsem se dostal z auta k multimetru a viděl jsem už jen 0.15 V a šlo to na 0.14,13,12,až do nuly.Takže pošle rychle max 11 V dle výrobce do žhaviček a čeká,až se nastartuje.A nebo to nahlásilo chybu a rychle to přestalo posílat proud,protože byla jen jedna odpojená.Neodpojoval jsem všechny,protože žhavička na prvním válci je tak šikovně zakrytá palivovýma hadičkama,že minule jsem ji odpojoval 2hodiny.Tak ať víte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...