bretamach Odesláno 26. listopad 2013 Odesláno 26. listopad 2013 Zdravím pánové,mohl by mi prosím někdo poradit,jak mám sundat takový klobouček ze žhavičky? O přístupu ani nemluvím,sundal jsem i plastovou krabici na vzduchový filtr a i přesto tam není vidět,jen pomocí zrcátka.Klobouček se pootáčí,ale nejde sundat.Dělal to už někdo?Děkuji za radu.Asi se mi zdá že se musí sundat i celé víko hlavy....aby se tam člověk dostal.Díky. Citovat
bretamach Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 Zdravím pánové,tak se mi podařilo žhaviče vyměnit,ale mám zase problém,po nastartování motor cca 15 vteřin běžel a následně zdechnul a už nejde natočit.Motor točí,ale nechce naskočit.Všiml jsem si při té výměně žhavičů v jedné hadičce bublinek.Poradí mi někdo? Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Takže pánové,jen pro info,dívali se mi na to dva mechanici,prošli celou palivovou soustavu a nic nenašli,a až třetí kolega přišel a s pomocí největší umělé stříkačky jsme natlačili naftu do všech hadiček a z jedné pod vzduch. filtrem začala kapat nafta.Ta hadička nejde sehnat,jen na objednání v Rakousku jde koupit část palivového vedení i s balonkem za 2900.-Ta hadička praskla v ohybu na levé straně,tak si na to dejte pozor.Zdar B Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Pánové,mám další dotaz.I po výměně žhavičů mi to startuje jakokdyby na tři válce,cca 15sekund to škytá,je nepravidelný chod motoru a jde takový světlý dým z výfuku.Vodu netratím a olej doleju cca 1 dcl za 3 měsíce a jezdím denně do práce 25 km.Může někdo poradit?Díky. Citovat
ferinko2 Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Tie sviečky tesnia dobre?Nepodfukuje trochu niektorá? Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Žhaviče jsem dotáhnul pouze rukou trošku s větším důrazem,ale s citem.Nejsem si vědom podfukování.Díky za názor.Zkusím tlaky a vstřiky. Citovat
Chip Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 a co jsi dával za žhaviče zkontroloval bych i ty nové a taky jestli k nim jde štáva. pokud je problém čistě jen po startu chvilku tak s největší pravděpodobností žhavky. Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Žhaviče v Kelly a jsou BOSCH,že mají jediný typ na tento motor.A zkoušečkou jsem je proměřil a do všech jde proud,po otočení klíčku na žhavení je ve všech kabelech 5.3 V díky za názor.B Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Tu jde o to že mi to startuje na tři válce už půl roku,a proto jsem ty žhaviče měnil.Evidentně to není tím. Citovat
ChouLu Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 počkej.. 5.3V je nějak málo... tam musí být min 12V! Citovat
mxmen Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 jak jsi je měříl, měl jsi odpojené všechny žhavičky a měřil jednu po druhé ? Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Ano,všechny jsem je měl odpojené a měřil jednu podruhé a všechny měli stejnou voltáž.Je něco špatně? A motor byl zahřátý na provozní teplotu. Citovat
Chip Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 Melo by tam byt 12V ale jen při zhaveni což na zahratym motoru nevím jak dlouho to tam jde [upravil dne 12/12/13 22:56 od Chip] Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Taky si myslím,ale je to tak.Rozumíme si,že svíčky byly našroubované a odpojené přívodní kabely?Bo takhle jsem to měřil.Ještě to zkusím zítra za studena. Citovat
mxmen Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 když už se k nim takhle dostaneš aby jsi je proměřoval předpokládám že to máš odstrojený, tak je vyndej a přes kabel přilož na + a žhavičku na - na baterku a uvidíš jetli žhaví nebo ne Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Rozumím,myslíš že některá nežhaví i když jsou úplně nové? Citovat
mxmen Odesláno 12. prosinec 2013 Odesláno 12. prosinec 2013 chce to zkusit, na žhavičku by ti mělo jít 12v, jestli je některá špatná poznáš už podle barvy když ji vyndáš, bude černá Citovat
bretamach Odesláno 12. prosinec 2013 Autor Odesláno 12. prosinec 2013 Jo zkusím to hned zítra ráno,vyndám je podívám se na ně a zkusím to s tou baterkou,ale logicky by při zahřátém motoru neměli žhavit né? Citovat
bretamach Odesláno 16. prosinec 2013 Autor Odesláno 16. prosinec 2013 Pánové,odpojil jsem přívodní kabel k třetímu válci od žhavičky a neuvěříte,voltáž šla rychle dolů,jelikož jsem u toho byl sám,tak mi trvalo asi 3 vteřiny,než jsem se dostal z auta k multimetru a viděl jsem už jen 0.15 V a šlo to na 0.14,13,12,až do nuly.Takže pošle rychle max 11 V dle výrobce do žhaviček a čeká,až se nastartuje.A nebo to nahlásilo chybu a rychle to přestalo posílat proud,protože byla jen jedna odpojená.Neodpojoval jsem všechny,protože žhavička na prvním válci je tak šikovně zakrytá palivovýma hadičkama,že minule jsem ji odpojoval 2hodiny.Tak ať víte. Citovat
jogi24 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 A len taka otazka... Ako Ti sli tie stare zhavice dole? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.