Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dostal se ke mě leták s cenama v akci \"7 dní peugeot\", jestli to někomu pomůže tak tady je:

Letak7dni_2014 (final).pdf

Ceny nejsou oproti tomu co mě nabídli v listopadu/prosinci špatný, i se slevou co jsem dostal tak tady je to ještě o něco níž, ale opravdu minimálně (cca 5 tis.).

Odesláno

Ono to už lepší o moc nebude, předFL skladovky za rozumnou cenu, statní už nic moc. O moc níž už jít nemůžou a o dvě kačky dražší euro udělá 8% nahoru... Nejlepší doba na nákup auta už asi fakt končí...

no a rozdíl v ceně mezi předFL a FL verzí moc nebude, vždyť se změnila jen přední maska+světla s LED, jinak je to stejné, i když 2.0 už by mělo být blueHDi, ne? Ve výbavě přibyla snad jen možnost zadní parkovací kamery. Je vidět, že 5008 je povedené auto a FL je jen pro oživení a odlišení nových sérií ;)

Odesláno

Před 3léty mi prodejce slevil s ceny 15%, což dělalo téměř 100 000.- A také mi tvrdil, že na tom nic nevydělají, protože je živí hlavně servis a já to auto kupoval 80 km od mého bydliště, takže je jasné, že servisovat budu 3 km od domu. Že by mi to dali z dobrého srdce???:D V místě bydliště mi nabídli nejvíc 12% slevu. Rozdíl byl tehdy asi 20 000.-

Odesláno

Definuj prosím cenu před 3mi léty :) Jestli šli celkově za tu dobu s marží níže, tak asi neukecám 15% ale jen 5% Záleží, jak moc si mastili kapsy před 3mi lety :) Jinýmy slovy. Podařilo se někomu koupit 5008 allure 2,0Hdi Jbl, Head-Up, Navi, pod 500.000,-?

Odesláno

Já měl 462, ale nemám navi (nechci), nemám JBL (audio si po záruce udělám sám). HUD je ve výbavě allure standard. Mám navíc alarm, kdybych kupoval dnes, doplnil bych i přední parkovací senzor a zadní kameru. A kdyby to šlo, tak elektricky otvírané víko kufru.

Odesláno

Zdravím všechny, Vaše fórum mi pomohlo při výběru nového rodinného auta.

Fórum bylo jedno z mála míst, kde jsem se dozvěděl potřebné a hlavně zajímavé informace.

Takže velké poděkování.

5008 jsem kupoval v září 2013 v akci 7 dní.

Je celkem zajímavé, že cenový rozdíl mezi 5008 Active 1.6 HDi a 2.0 HDi byl pouze 3 000,- Kč.

LETAK_7_DNI_PEUGEOT_BLUE.pdf

Odesláno

5008 ALLURE 2.0 HDi 150k MAN6

WPP0 - Bílá BanquiseStandardní barva

Verze:

Barva:

Potah: 9UFX - Látka Cerná

Model: 5008 566 859.50 685 900.00

Výbava na prání:

UB06 Prední + zadní parkovací asistent s indikací místa

WLWF WIP Nav + Jack + HF Bluetooth

WT22 Sound systém Hi-fi JBL

ZE13 Pack Viditelnost 3

Cena pred slevou: 620 495.87 750 800.00

konečná 512 200Kč s dph 21%...to jde ne:)

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
5008 ALLURE 2.0 HDi 150k MAN6

WPP0 - Bílá BanquiseStandardní barva

Verze:

Barva:

Potah: 9UFX - Látka Cerná

Model: 5008 566 859.50 685 900.00

Výbava na prání:

UB06 Prední + zadní parkovací asistent s indikací místa

WLWF WIP Nav + Jack + HF Bluetooth

WT22 Sound systém Hi-fi JBL

ZE13 Pack Viditelnost 3

Cena pred slevou: 620 495.87 750 800.00

konečná 512 200Kč s dph 21%...to jde ne:)

To je hooooodne drsna cena..... vic jak 31,5% dolu....bral bych hned :):potlesk

Odesláno

Jak jsem Ti psal tu nabídku budeš mít příští týden,kdo ji dělá má ted jako na potvoru zdravotní potíže,ale vyplatí se Ti podle mě počkat;)

akorát jak jsem Ti psal v tvý nabídce jsou od prodejce nějaký nesmysly...vše viz,až ti pošlu email s nabídkou..;)

Odesláno

Predem diky, to urcite pockam. max do mesice chci objednat :) bude to darek pro zenu k narozeninam, tak potrebuju stihat dodani na konec cervna, resim uz jen jestli vzit v kuzi nebo ne :D

Odesláno

No hlavně když bude nej cena jestli tam auto vezmeš...?aby jsi pak s nabídkou nešel vyjednávat jinam......z Brna to k nám kousek máš:D

[upravil dne 16/3/14 10:08 od Charlie 1]

Odesláno

uplne uprime, jde mi ted o cenu, je mi jedno v jakem ofiko autosalonu si auto koupim. Navic sice mam na infu ze bydlim v Brne, ale taky 2-3 dny v tydnu v Praze :) takze do Trutnova jento kousek. I v obchode musi byt fer jednani od zakaznika (ze strany prodejce je snad samozrejmosti) , takze kdyz bude cena v podobnym duchu jak byla u cca 5 prispevku zpatky, tak urcite se mi nebude chtit nekde licitovat o 3.000 nizsi cenu nebo o koberecky gratis :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...