jikoloj Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Ahoj, hlida rezervu jine cidlo nez cidlo hladiny paliva? Zacla mi sviti rezerva uz v 1/4 budiku. Mam budiky po vymene motorku neukazovi vubec. Ale nahradni budiky mi jednou udelali ze svitila rezerva, nalil jsem 20litru a kontrolka zhasla az po par km. Diky Citovat
jikoloj Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 tak je tam jen jeden měřák prý se to musí seštelovat na dignostice - jsou tam nové motorky a tak to nějak spojit s řídící jednoutkou. není někdo okolo nového jičína nebo Frýdku kdo mám doma diagnostiku a umí to? případně mám to řešit přes origo servis? díky Citovat
hardhouse.trip Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 nemůžu mluvit za ostatní, ale s tím bych jel radši do origo...zas tak hrozný prachy to nejsou...jinak když jsi jel a ta kontrolka se ti rozsvitila - neměla by spíš blikat (nepřerušovaně)? Prej by to mělo značit poruchu palivoměru...ale na to jsou tady jiní lidé - věcí znalí šikovnější Citovat
dusan2 Odesláno 20. prosinec 2013 Odesláno 20. prosinec 2013 Tak tiez mam maly problem s ukazovatelom paliva. Vsetko fungovalo normalne bolo pol nadrze a odrazu po nastartovani vyskocila rucicka na max a uz tyzden sa nehybe aj ked sa kazdy den vela jazdi a tankuje. Konektory som skontroloval viac som nestihol. Citovat
dusan2 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Tak zavadu prave odstranujem ulomil sa plavak na vine bola asi priecka v nadrzi ktora sa uvolnila. Citovat
dusan2 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Takto som to zalepil ,cakam pokial to vytuhne zmontujem to a mozno stihnem aj silvestra. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 sice stare tema ale muzete mi poraditjake hodnoty ma plovak Prazdna - plna nadrz??v lete mi pri dlouhe ceste budik ukazoval nesmysly - pridaval si palivo az do plne nadrze po vypnuti motoru se vse spravilo asi mesic zpatky mi najednou z pul nadrze ukazoval rezervu - vedel sem ze dojezd mam dostatecny tak sem tomu nevenoval pozornost - asi za 2 dny se to uklidnilo vcera sem natankoval pul nadrze ale rucicka budiku poskocila jen lehce nad 1/4 po odpojeni konektoru pod vozem sem nameril cca 300Ohmu na plovaku jak slozite je vyndat nadrz ? - nemam moznost ani montazni jamy ani sloupoveho zvedaku - jedina moznost je mensi rampa aby si pdo to clovek dokazal lehnoutEDIT: je to benzinak - planuju to delat az tu nadrz zase vyjezdim nerad bych mel 30L E85 za krkem Citovat
chury721 Odesláno 23. listopad 2014 Odesláno 23. listopad 2014 Ta příčka lítá v nádrži snad všem :-D Je to takové kurvítko, kde to šlo se to vyáhlo. Nádrž se vyndavá bez rampy a kanálu hodně blbě, ale jde to i s menšíma nájezdama (z Íček), ale je to pak práce na celej den. Takto jak to popisuješ mi blbnula odporová dráha po výměně čerpadla, když jsem si nevědomky škrtnul o jazýček, který po ní jezdí. Takže jak ubývala nafta, tak mi ručička na palubce lítala na čtvrtku pak na rezervu a pak zase zpět...no hrůza a stačilo zazýček jen přimáčknout("jen" se znovu vyndáním nádrže ), pak mě ještě napadlo jestli, už nemáš odporovou dráhu na nějakém místě probroušenou. Odpor jsem pak taky měřil, ale už si nevzpomenu kolik to bylo, ale až budu mít auto na kanále, tak odpojim skartku a změřim při plné nádrži a pak někde před rezervou (níže už prostě nejdu vzhledem k tomu, že už se mi dvě čerpadla zadřely) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. listopad 2014 Odesláno 23. listopad 2014 asi 14 dni uz jezdim na "rezervu" pritom mam urcite vic jak pul nadrze palivavcera cestou do prahy skocila rucicka uplne dolupri navratu z prahy asi 20m pred barakem skocila rucicka skoro na plnou nadrz a drzi tam doted Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. listopad 2014 Odesláno 24. listopad 2014 novy poznatekjedu vecer do prace - rucicka palivome poslusne zacala klesat az ke 1/4 nadrze tesne pred praci sice kousek povylezla ale nic hroznehorano odjizdim z prace, rucicka tesne nad rezervou + hladove oko - najednou zacala rucicka mirne stoupat - kdyz byla asi na 1/4 nadrzi stale svitilo hladove oko - najednou prestalo rucicka vylezla k pulce a tesne pred prijezdem domu mirne kleslaotazka co to muze zpusobovat - asi rok zpatky sem propajel ulomeny kontakt od budiku a od te doby to pri delsi jizde rostlo nahorujediny co me napada je teplota - mel sem zapnute osvetleni budiku (ve dne mi nesviti vubec) a topil sem na predni okno Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 tak sem tu nadrz spustilpovolit matici plovaku bylo celkem umeni jelikoz mam benzinaka, prepazkou nedisponuji po sundani matice sem zjistil ze plovak je "nejakej divnej"byl rozpadeny - trubicka prepadu divne ohnuta prazdna nadrz ma 350 ohmu plna nadrz ma 50 ohmumerak celkove tak nejak blbnul, tak sem lehce liznul kontakty pilnickem a uz hodnoty pri pohybovani plovakem neskacou Citovat
Jarda h Odesláno 28. listopad 2017 Odesláno 28. listopad 2017 Ahojky mám 806 2,1td a mám také problém z palivomerem. Ukazuje mi úplně opačné (takže prázdná, ukazuje plnou a obráceně). Jo a určitě nikdy nikdo z ničím nehybal. Takže čím by to mohlo být? Díky za odpověď. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. listopad 2017 Odesláno 28. listopad 2017 nezbyde nez cerpadlo vyndat a podivat se na nej jestli nahodou nejaky sikula neprehodil kabely od plovaku (zeleny a cerny na mym obrazku) Citovat
Jarda h Odesláno 29. listopad 2017 Odesláno 29. listopad 2017 Ahojky díky za tip, určitě kouknu, ale ten co to měl přede mnou tomu vůbec nerozumí a údajně z touto zavadou jezdil. Mě to ale rozčiluje :-) mám už několikáté auto, ale nikdy jsem se z ničím takovým nestkal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.