Kobra 72 Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Zdar chlapci, chci se zeptat, nevíte někdo, jak našteluju správný sklon světel? Svítí mi to nějak moc nahoru a levé světlo mi jde moc doprava... Je na to nějaký udělátko??? Dík za rady Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Kobra 72: když ti naklápění funguje, tak by měla jít sklopit. Základní poloha se šteluje v horní poloze ručního ovladače. Takže výš už to nejde, níž ano (když zatížíš zadek). Na světle shora by měly být jasné točítka pro velký imbus, bývají v jiné barvě plastu. Dej fotku světlometu pod kapotou shora, asi to tam bude. Fotka: příklad štelování světel na 607: Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 A budou tam asi dva takové imbusy, jeden je na štelování svisle a jeden vodorovně. Moc doprava: zkontroluj, jak je vložená žárovka, jestli není špatně upevněný světlomet (po havárce?). Citovat
Guest servisman Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Je to imbus 6 , chce se taky podívat zda táhlo je zacvaklý ve světle a není tam navolno Citovat
Kobra 72 Odesláno 22. listopad 2013 Autor Odesláno 22. listopad 2013 No, snad to nějak zvládnu Bouraný na předek to snad nebylo, aspoň jsem tedy nenašel žádný známky po opravách... Napadlo mě, jestli spíš už někdo z předchozích majitelů světla neměnil a neusadil je blbě... Zkusím doma najít imbusy a mrknu na to. Citovat
P607Olda Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Jde to i plochým šroubovákem, ty šrouby jdou snadno točit. Citovat
Kobra 72 Odesláno 25. listopad 2013 Autor Odesláno 25. listopad 2013 Zdar, díky za rady a tipy. Povedlo se a máme seřízeno. Už nesvítím na veverky... Citovat
P607Olda Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Hurá, gratuluji. Škoda, že nejsi blíž, dali bychom to do pořádku všechno. Za ty roky už tady znám vrakáče a servis. Citovat
Kobra 72 Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 No, to je fakt... Je pravda, že v mém okolí nikdo tohle auto nemá. Nedávno mi kamarád říkal, ať už do toho necpu žádný prachy... Ale když mě to nedá, pořád si říkám, že když to postupně povyměňuju a opravím, budu mít klid. Jasně, leckdo namítne, že za ty prachy a bla bla bla... Ale já na nový auto nemám a tohle se mi líbí... Ale už fakt stálo dost... Citovat
P607Olda Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Máš seznam závad, které je potřeba odstranit? Citovat
Kobra 72 Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Tak to by byl asi dlouhej seznam Ale jo, našlo by se... Třeba elektrika, nějak nevím, kde začít. Plovák v nádrži neukazuje, jak má. Ručička lítá sem a tam, přestala fungovat kontrolka rezervy. Potřeboval bych vyměnit stahovačku ve dveřích spolujezdce, Musím udělat filtry, rozvody, střední a zadní díl výfuku, časem to bude chtít ložiska, spojku... Zadní náprava, tam mám prasklý rameno, je teda svařený a sešroubovaný, ale stejně. Teď mi právě kámoš měnil gumy a říkal, že je hnutý i to kyvný rameno, že to muselo dostat pecku na nápravu. Zadní kotouče jsou popraskaný, ty musím vyměnit na jaře... Našlo by se spousta věcí, problém je v tom, že můžu investovat po kouskách a hlavně potřebuju denně jezdit... Taky topení je divný. Abych se aspoň trochu ohřál, musím mít topení naplno a stejně nic moc... To bude chtít vyměnit radiátor. A vzhledem k nájezdu už bych skoro měl začít shánět jinej motor [upravil dne 28/11/13 08:06 od Kobra 72] Citovat
P607Olda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 A seznam vrakáčů máš? Rozumný vrakáč je v Kadani 775 993 998. Ale i jinde, když zamluvíš díl, tak ti ho mohou poslat anebo někdo vyzvedne. A schemata a knihu Jak na to? (aspoň v angličtině) Teď mě napadá, že mám hodně dokumentace k XM, což je rodný bratr, např. plovák bude asi stejně, spíš půjde o rok výroby. Rozhodně si nedělám srandu. 605 je srdcová záležitost, jezdila nejlíp ze všech a to jsem vyzkoušel v těžkých podmínkách (zatáčky, sníh). Plovák v nádrži: nevím, zda to nějak souvisí s plynem. Ale v každém případě sehnat schemata. Bude asi vadný ten reostat, přívod k němu, anebo konektor. Něco podobné se řešilo tady , chce to rozebrat a kouknout. Stahovačka: co tomu je? Zlomený jezdec? Spadlé lanko? zaseklý motor? kabely ve dveřích přelámané? Výfuk: vařit, dokud to jde... Náprava: tu bych řešil jako první, to rameno z vrakáče nebude drahé. A sjíždí ti to gumy, což tě stojí moc peněz. Topení: ucpané zevnitř? ucpané zvenku (listí)? klapky řádně chodí? není tam díra ve vzduchových hadicích? No já bych se vyřádil. Měl jsem XM, ale nemám garáž pro veterána, tak jsem ho prodal... Postupně jsem opravoval jednotlivé položky podle seznamu, bylo to docela fajn, opravit a pak odškrtnout jako hotové. [upravil dne 28.11.2013 10:14 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Díval jsem se na svoji dokumentaci k XM. Je toho moc (snad 2G), a je těžké se vyznat, co je ke kterému ročníku. Mohu ti ji poskytnout. Äle jednodušší bude ten plovák vyndat a prohlídnout, závadu najdeš zrakem nebo ohmmetrem. Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 No on je problém v tom, že dělám 7 dnů v týdnu a jezdit potřebuji denně... Na ten plovák se zkusím podívat, ale moc šancí si nedávám... K té nápravě : problém je v tom, že tenhle díl se blbě shání i na vrakáči, 605ek je málo... Já popravdě nevím, čím a jak začít, nejsem zrovna finanční magnát, tak to řeším po troškách a vždycky mě vyděsí větší závada... Výfuk už nějak nemá cenu vařit, ten by spíš shořel Výhoda je ta, že Badisak umí sehnat díly opravdu levně, ale já bych potřeboval nakoupit velký balík věcí... Pro mě by bylo super mít v okolí někoho, kdo tyhle auta zná a společně to dávat dohromady. Sám toho moc nezvládnu a můj mechanik je docela lotr, natáhne mě, jak jen to jde... Topení bych taky měl udělat co nejdřív, jinak zmrznu... Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 Jo a schémata nemám žádná a knihu taky ne... mmartinkovic mi posílal návod a příručku, ale já to nejsem schopen stáhnout a otevřít... :-( A ta stahovačka... Nevím, nepovedlo se mi sundat tapecírunk... Vypadá to na zamotaný lanka, motůrek má snahu, ale okno se ani nehne... [upravil dne 29/11/13 12:36 od Kobra 72] Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Tapec das dole, tak ze povolis sroby pod repro, uvolnis drziak klucky a opierku a vycvakas spunty okolo krajov. to je vsetko. Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 Já povolil všechno, ale ten tapec tam furt drží, jak přikovanej... Nemůžu to dostat od dveří nahoře u okna a nad reprákem... [upravil dne 29/11/13 14:56 od Kobra 72] Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Na 605 jsem to nedělal, ale obvykle to bývá na pár šroubků a štefty a nahoře je to jakoby zavěšené, tzn. po uvolnění všeho musíš tapec zvednout nahoru. (podél okna, k obloze). Citovat
Kobra 72 Odesláno 29. listopad 2013 Autor Odesláno 29. listopad 2013 Tak to abych si tam postavil nějakou obloženou mísu a vytáhl to k obloze... Já to zkoušel, ale měl jsem strach, že to úplně zmrším. Napadlo mě, jestli to někdo nepřilepil... Doprčic, kdybych měl tak dva, tři dny volný a nemusel všechno lepit na silnici před panelákem, možná bych se ještě i něco naučil... Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. listopad 2013 Odesláno 29. listopad 2013 Pod repro znamena dat dolu krytku repro a pod nim je srob. Repro odpojis s konektora. Na laktovej opierke su 3 sroby. 2 pod kozennou krytkou zvrchu a 3 je na rucke tam, kde sa nastavujes zrkadla. Pri zamku je jeden malicky srobik s krytkou, a vytiahnes aj poistku zamku na vrchu. Ak mas aj osvetlenie po otvorení dverí, aj to musus vycvaknut. Potom po obvode je asi 10 nacvakavacich stuplov, ktore vytiahnes aj s tapacírom. No a potom uz len nadvihnes pri skle. Nemam to nafotene, ale ide to jednoducho. Treba Torxy a kade srobovaky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.