20.jarda Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 zdravím mám problém se dveřmi řidiče z ničeho nic mi u nich nejde centrám na dálku. při zamknutí a odemknutí nejdou ale když odemkunu klíčem tak se pak na dálku odemkne celé auto a při zamčení musím opět použít klíč a tím se mi zamkne celí auto ale na dálku řidičovi dveře zůstávají odemčený a odemiká se tak celé auto čím to může být??? Díky [upravil dne 21/11/13 18:17 od 20.jarda] Citovat
Medion Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 měl jsem stejnej problém,a byl podělanej zámek,tak sem sehnal jinej vyměnil a bylo to OK.Další je ,že můžou být přelámaný kabely v průchodce mezi sloupkem a dveřma,ale jak sem psal,já měl vpodělanej zámek a příznaky úplně stejný jak ty Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Kurňa chlape co třeba vyjmenovaný slova ... jinak máš přelomenej kabel v průchodce nebo vadný motorek v zámku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.