20.jarda Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Zdravím pánové prosím o pomoc mám 306 1.6 benzín r.v 98 65 Kw. Zůstávají mi viset otáčky a teplota kapaliny se stále pohybuje od 90-100 stupňů už jsem vyměnil krokový ventil, i termostat. Na týden to dalo pokoj a vše se vrátilo otáčky stále zůstávají viset jen když ručička překročí 90 pri rozjíždění a dojíždění zůstanou otáčky na 1500 a po 5 vteřinách spadnou na normál prosím o pomoc kde může být problém. DÍKY PŘELOŽIL JSEM TI TO DO ČEŠTINY. Moderátor [upravil dne 28/1/14 21:25 od StibTo] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Čidlo teploty A uprav si ten nadpis, takhle toho moc neříká, je to v pravidlech tak je prosim zbytečně neporušuj;) Citovat
Lajko Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Zdravím ja mám podobný problém mám peugeot 306 1.4 i r.1997 a problém sú tiež otacky. Po naštartovaní. Mi klesajú otacky pokiaľ motor nezohrejem potom už držia. Vymenil som aj krokovy motorcek aj snimac polohy klapky aj snimac teploty a stále je to na tom istom :-( a ked som dal nový krokovy tak to robilo ešte väčšiu skazu( neviem či sa to nastavuje cez diagnostiku) . Ocenim každú radu. Citovat
venomcz Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Začala zima a je to tu . Taktéž ten samý problém ( 306 1.6 65 kw rok myslím 1996 ) dokud se motor nezahřeje , otáčky se drží hodně vysoko popř. kolisají . Zkusím vyměnit čidlo teploty . Může mi někdo říct o něm víc , popř. kde ho dobře koupit ? Jinak jsem čistil klapku ,ta by měla být čistá . Citovat
eduard76 Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 čaute chlapi, aj ja som mal podobný problém, buď mi nedržalo otáčky, alebo boli vysoké, nakoniec sa problém ukázal, odišla mi riadiaca jednotka, ale príčina bola iná prerážali mi fajky na sviečkach, teba celá indukčná rampa. Preto nedržalo otáčky a nakoniec zoskratovalo aj riadiacu jednotku. Citovat
rikki Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Já měl stabilně než se zahřál motor otáčky na 1500,po zahřátí to trosku kleslo,ale 1250 tam bylo dlouho žádná sláva.Výměna čidla teploty a otáčky po chvilce klesají,což je úspěch,ale zastaví se to tak na +/- 1100 a to po ujetí 15 km.Co dál?Ještě 200 dolů,v čem je další zádrhel? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.