Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou si začínám pohrávat s myšlenkou, že bych se rozloučil s mou 306kou a pořídil bych si 307CC. Jelikož auto potřebuji používat skoro každý den, tak bych cabrio využíval samozřejmě celoročně. Otázkou, ale je jestli v zimě nenastanou s takovým autem problémy? Nejde mi o to v zimě stahovat střechu, ale o to jestli se v mrazech do auta vůbec dostanu? Co jsem se dočetl tak při otevíraní dveří u 307CC sjíždějí okna o pár cm dolů, a zajímalo by mě, jestli nehrozí, že okna budou přimrzat (u 306ky jsem se s tím v zimě setkal hodněkrát, že okýnko bylo přimrzlé ke dveřím a nešlo stáhnout) a pak bych se do auta vůbec nedostal (nebo nedej bože aby se spálila mechanika stahování oken). Navíc nemám garáž, takže auto by celou zimu mrzlo venku. Máte někdo s tímhle nějaké zkušenosti?

Guest servisman
Odesláno

Je to samé jako u 406 cupé, tak taky sjíždějí okna kousek dolů a zatím nikdo nepsal, že by měl v zimě větší problém.

Odesláno

JJ aj u 406 coupe to je.

Pokial ma pamet neklame, aj ked sa okna nepohnu dole, dajú sa dvere otvorit a zavret, aj ked trocha \"tazsie\" ...

V podstate z logickeho hladiska by to takto malo fungovat u vsetkych novsich aut ktoré maju bezramove dvere a nevidíš, že by take auto v zime nejazdili :)

Odesláno

jak pise mirek , zaklad je namazat aby okna primrzly , kdyz primrzne hrozi poniceni mechanizmu , uz jsme to videl u kamarada .

jinak u 307 cc neni problem jeden host ma 307 uz 6 rokem a v pohode jezdi denne .

Odesláno

akorát že 407 coupe není kabriolet :D jinak jak psal MirekCC... namazat těsnění, nebo jako to dělá kámoš co má BMW, tak voskuje skla. Má bezrámové dveře, takže taky o kus sjíždějí a v poho i v nejkrutších mrazech a i když předtim pršelo a zmrzlo to

Odesláno

jenže kluci,mě to teda nepřimrzá nahoře ke gumě ale dole u ty lišty... a tam to namazat ničím nejde...

Nejlepší je mít v kufru škrabku... led odšrakbnout,trochu pobouchat okno a můžu říct,že sjelo vždy.

Odesláno

Mám cc zazimované ;)

Ale když namažeš gumové těsnění silikonem,tak by to nemělo přimrzat.

Dělám to vždy před zimou u 1.4 a bez problémů a jezdím denně :papa

Odesláno

Pro mě je cabrio na léto :D Na slunečné dny, teplé podvečery a projíždky ve dvou za západem slunce. :mrk Toť má představa a sen, který si splním, až dodělám bydlení a bude nějaká kačka navrch, teda doufám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...