Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

nefuguje vyhřívání sedadla u řidiče. Na první pohle budou asi zničené vodící dráty, sedadlo je viditelně prosezené, u spolujezdce funguje :grr

Uvítal bych nějaký tip na šikovnou firmu co by to zvládla opravit v okolí Plzně, popř. jiné rady ...

Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevím jeslti francouzi sedadla lepí, ale reálně jsem u pežo zaznamenal 2 typy čalounění - starší - potah je natažený na korpusu z pěny - to je snadno opravitelné. Novější - pěna je \"vyfouklá\" přímo do látky uložené ve forrmě a to se odčalounit nedá. Řešení jsou 4:

1. vykašlat se na to

2. koupit jiné sedadlo (pokud je prosezené tak je stejně na vyhození)

3. sundat ten sedák a prasácky ho rozříznout, někde tady na fóru měl fotky třeba Přema - pak se to slepí je jedeš dál.

4. koupit kvalitní potahy (MAD) které vypadají jako origo a podložit je vyhřívací dečkou - to je asi nejdražší způsob, ale MADy vypadají fantasticky, takže zlepšíš i vzhled interiéru.

[upravil dne 29/11/13 18:46 od koblih69]

Odesláno

Mám úplně stejný problém co ty .....sedadlo u řidiče....zatím jsem to neřešil a moc si mě nepotěšil....:(:( vidím to za \"1\".

[upravil dne 29/11/13 18:47 od celda1970]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

K tomuto napíši jen jedno.... Měl jsem to ve 406, u řidiče samozřejmě zpřetrhané, koupil jsem nějaké UNI dečky za 99 Kč v nějaký akci

Rozdělal sedák (Dle Kobliha jsem měl tu starší lehce rozebiratelnou variantu), rozdělal dečku a vyndal z ní topné těleso, vložil těleso na sedák, schválně jsem to udělal na volno, aby se drátky při posezu nezpřetrhaly.... Oprava na cca 3 hodiny a na první pokus, aby to vydrželo necelý měsíc. Na druhý pokus už jsem to měl sfouklé za 30 minut - nemusel jsem vyštípávat kovové dráty, které drží čalounění u drátěné kostry v sedáku, při první opravě jsem tam dal plastové kabelbünde. Aby to vydrželo zase necelý měsíc. Pak jsem se na to prostě vykašlal

Takže řešené je pro mě varianta 1 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...