Venty Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Čaute chalani Nejaký ten rok(3r ) sa mi váľa na dvore dovezená 306 a nejak som naňu konečne dostal čas a chuť. 135 000 serviska nejaké kozmetické vady... Chcel by som ju trošku vylepšiť v zmysle \"čo garáž dá\" Zatial som do nej zohnal polokožený interier no chýbaju predné tapacíri, povodné dam prečaluniť nejakou černou latkou alebo koženkou. Kupil som pekné 16\" disky Je v hnusnej zelenej jednozložkovej farbe > prestriekanie do čiernej metalízy ( 2 litre mám doma pozlievanej ) V nemecku z nej niekto odstranil vyfuk kat tam nieje > Komplet rura až do zadu (možno koncoví tlmič) Na hmlovky pride asi žltá folia, disky pôjdu do bielej perlete (nejaky litrík doma mám) Mám doma IC z 81kw passata pojde pod blatník na lavej strane > do narazdniku spravím nejaký prieduch + podblatník žiabrovanie. Na zimu robím prevaraky disky, farbu este neviem asi kombinacia červená + čierna. alebo biela + čierna. Celé auto pôjde do detailingu, restauracia kože leštenie a ochrana laku, tekute stierače a pod (na lak vosk colinite, alebo keramika) Mám dotaz na vstreky. Samozrejme pôjde chip, no mám doma vstreky z 80kw HDI. Sú totožné z 66kw? bude dobré ich vymeniť?Alebo netreba ? Prípadne radšej skúsiť zohnať z 2.2hdi ??? Podvozok - chcem znižiť predok o 4cm vzadu sa o 1zub pootocí torzná tyč. Odkial kupujete pružiny a tlmiče dopredu, značka referencie a pod ? Akúkoľvek radu temu a inšpiraciu uvítam ) Citovat
John Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Ahoj dovolim se ti to přesunout do správný sekce... Citovat
MilanF1 Odesláno 15. listopad 2013 Odesláno 15. listopad 2013 Tohle není VW kvůli přehazování vstřiků, turba atd. Myslím, že vstřiky jsou na 66/80 kW stejné. Případně ten rozdíl nebude stát za výměnu. milanrejpid na 306 HDi dával jiné vstřiky, ale úplně z jiného auta (z jakého, to je jeho \"výrobní tajemství\"). Velmi rád si počkám, až to dáš dohromady Citovat
Tom93 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Na toto téma jsem byl hodně zvědavý... snad na to tady Venty nezapomněl a přidá pár fotek,jak vypadá auto teď... Citovat
Borri28 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Hezka 306 vypada zacovale sem zvedavej na konecnou podobu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.