Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute chalani

Nejaký ten rok(3r :D ) sa mi váľa na dvore dovezená 306 a nejak som naňu konečne dostal čas a chuť.

135 000 serviska nejaké kozmetické vady...

Chcel by som ju trošku vylepšiť v zmysle \"čo garáž dá\"

Zatial som do nej zohnal polokožený interier no chýbaju predné tapacíri, povodné dam prečaluniť nejakou černou latkou alebo koženkou.

Kupil som pekné 16\" disky

1384056_10202004499304885_708716960_n.jpg

Je v hnusnej zelenej jednozložkovej farbe > prestriekanie do čiernej metalízy ( 2 litre mám doma pozlievanej )

V nemecku z nej niekto odstranil vyfuk kat tam nieje > Komplet rura až do zadu (možno koncoví tlmič)

Na hmlovky pride asi žltá folia, disky pôjdu do bielej perlete (nejaky litrík doma mám)

Mám doma IC z 81kw passata pojde pod blatník na lavej strane > do narazdniku spravím nejaký prieduch + podblatník žiabrovanie.

Na zimu robím prevaraky disky, farbu este neviem asi kombinacia červená + čierna. alebo biela + čierna.

Celé auto pôjde do detailingu, restauracia kože leštenie a ochrana laku, tekute stierače a pod (na lak vosk colinite, alebo keramika)

Mám dotaz na vstreky. Samozrejme pôjde chip, no mám doma vstreky z 80kw HDI. Sú totožné z 66kw? bude dobré ich vymeniť?Alebo netreba ? Prípadne radšej skúsiť zohnať z 2.2hdi ???

Podvozok - chcem znižiť predok o 4cm vzadu sa o 1zub pootocí torzná tyč. Odkial kupujete pružiny a tlmiče dopredu, značka referencie a pod ?

Akúkoľvek radu temu a inšpiraciu uvítam :))

302147_2617866056743_769954027_n.jpg

Odesláno

Tohle není VW kvůli přehazování vstřiků, turba atd. Myslím, že vstřiky jsou na 66/80 kW stejné. Případně ten rozdíl nebude stát za výměnu. milanrejpid na 306 HDi dával jiné vstřiky, ale úplně z jiného auta (z jakého, to je jeho \"výrobní tajemství\").

Velmi rád si počkám, až to dáš dohromady :)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...