Miku Odesláno 29. srpen 2005 Autor Odesláno 29. srpen 2005 Omluva,na této stránce při brouzdání jsem narazil na foto Peugeotu 20 Cup. Jako alternativa k motorce dobré http://www.novinky.cz/auto/ Citovat
mk405 Odesláno 30. srpen 2005 Odesláno 30. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Že by nový VELOREX :D:D:D jj, to je přesně ono francouzkej velorex Citovat
Neon Odesláno 1. září 2005 Odesláno 1. září 2005 Když se schová zbytek obrázku od předního kola, tak ten čumák není špatnej - vypadá podobně jako koncept 9007, nebo jak bylo to číslo...? Citovat
Tazman Odesláno 2. září 2005 Odesláno 2. září 2005 Co máte proti velorexům? Třeba ten francouskej bude mít v budoucnu histrickou cenu jako mají dosavadní velorexi. Citovat
Hics Odesláno 2. září 2005 Odesláno 2. září 2005 Mě se to docela zamlouvá...Není to jaxi primárně pro rodinný výlety, ale je to povoz na relax a s timhle by se mi relaxovalo mam pocit dobře. Hlavně tady u nás, kde by si celá řada wemen neodpustila uštěpačný xichty, že jako co to má beyt - takovey xindl oproti mojí Oktávce v metle v červenym tédéíčku...:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.