ineverexist Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 Kape až skoro teče nafta z místa ve kterém je spojena hliníková část čerpadla s ocelovou na kterou se sroubuji vstřikovací trubky. Jak čerpadlo vyndat by mě bylo myslím jasné a to sundat vrchní kryt rozvodu, zaaretovar setrvačník a vackovou hřídel, sundat kolo z čerpadla, odpojit z něj hadicky trubičky a čerpadlo vyndat. Pak ale už nevím jak čerpadlo namontovat zpět, respektive tedy asi i nastavit znova rozvody. Jestli mám sundat pravé přední kolo, pak podbeh, pak klínový řemen, remenici, spodní kryt rozvodu abych se dostal k napínací kladce, nebo jestli se k ni dostanu zezhora. Stejně asi spadne řemen dole z klikovky když sundam ozubené kolo z čerpadla a pak by se tam nejspíš špatně trefoval. Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Sundat kolo i plastové nadkolí. Pokud se bude měnit jenom \"O\" kroužek, tak si označ polohu čerpadla oproti jeho držáku u rozvodového kola. Bude to mít větší šanci na prvotní nastartování. Stejně je pak lepší nechat seřídit předvstřik. Čerpadlo je Lucas, nebo Bosch? Citovat
ineverexist Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Jaké čerpadlo tam je nevím a podle VINka bych na to nespolehal, za ty léta už tam stejně může byt jiné, nebo jestli to jde nějak poznat primo z čerpadla? Právě ze v manuálu Pisou ze se predvstrik nijak nenastavuje ze je dan z výroby, ale když se to ted rozhodl tak by to asi seřídit chtělo, jenže to z ramena dat na první valec kapilaru a pak točit motorem a hledat někde okynkem na setrvaku stupně, tedy pokud je to stejný systém jako u jiných strojů. Pak mi teda ale není jasný čím točit, napadá me jediné ze je rozvodové kolo na cerpadle na kuželů a muselo by se vždy povolit srazit pootocit a tak Dale, pokud nejde točit čerpadlem. Citovat
Hafity Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Rozdělovací hlava vypadá jako puk, nebo jako kostka? Kolo je sice na kuželu, ale s klínkem.... [upravil dne 14/11/2013 08:28 od Hafity] Citovat
ineverexist Odesláno 16. listopad 2013 Autor Odesláno 16. listopad 2013 Odvezl jsem to radši do servisu čerpadlo je tam Lukas říkal mechanik EDIT: čím se teda ten predvstrik nastavuje O.o [upravil dne 16/11/13 12:52 od ineverexist] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.