Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak automaticke otvaranie kufra na sedan mame... na SW asi nemame.... ale naaaahodou neviete mi poradit ako stlmit buchnutie ked zatvaram kufor?? na SW.......... vspery mam nove vsetky styri ale aj tak to nejako moc tresne..... nedali by sa aj tu pouzit pruziny na stlmenie??

Odesláno

Akú značku vzpier si kúpil? Pružiny perfektne stlmia, mne na sedane kufor v poslednej fáze padol a teraz ho zastavia pružiny a musím ho zatvoriť silou?

Takže čo poradíte Magneti Marelli, alebo postačia Starliny?

Odesláno

Kur*a kúpil som si tie pružiny na otváranie kufra ... fungujú super, ale vzpery boli slabé, tak som si objednal nové Magneti Marelli, dĺžka celej vzpery je rovnaká ako origo, ale piest je o 2,5cm kratší a teraz sa mi prezmenu nezavrie kufor kvôli tým pružinám!!!

Takže mám na predaj buď pružiny za 10€, alebo vzpery za 20€ ... :-(

Odesláno

remote.back.door@gmail.com

Chalan je úplne v pohode a ústretový. Mal som problém, ako som popisoval vyššie, pri nových vzperách je kratší výsuvný piest a teda menší priestor pre pôvodnú pružinu ako sa používa pri origo sériových vzperách a chalan mi ich ochotne vymenil za kratšie. Dlhé som mu poslal poštou a on mi dnes posiela tie kratšie. Komunikácia úplne super.

Takže rada pre všetkých so sedanom.

Sériové vzpery potrebujú pružinu 67mm a majú piest 135mm,

Náhrada Magneti Marelli, rovnako aj iné značky majú piest 105mm a tam sa vmestí pružina 33mm (keď mi prídu poštou, tak overím, či otváranie kufra s touto verziou funguje a dám vedieť)

Odesláno

Ja nemyslel aby je tam nekdo dal jen kvuli tomu:), ale urcite tam nekdo uz nejakou nahradu ma(treba na jiny typ auta), nebo jen repliku a oni ty repliky nemuseji byt vsechny stejne dlouhe, nebylo by to poprve...;)

• O 1 rok později...
Odesláno

děkuju moc za ohlas, nečekal jsem tak rychlou odpověď ale opravdu to tady funguje náramně. ještě dlužím představení sebe i mého "pežotka", jen co budu mít čas tak to napravím. jen bych potřeboval poradit  jak se sem dá vložit fotka. taky bych se chtěl se svým krasavcem trochu pochlubit. ještě jednou moc díky  :papa

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kdyby to někdo udělal na SW s jinejma rozpěrama a del echo tak by to bylo fajn. Stačilo by aby se samo otevřelo to okno na kufru

Odesláno

ahoj MARO407, chtěl bych se tě zeptat jestli můžeš sehnat pružiny na automatické otvírání kufru u P 407 sedan. díky za odpověď,

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahojte vsetci....

a neviete niekto ci sa da nejako nastavit ked chcem otvorit tlacitkom len kufor aby sa zaroven neotvaralo aj auto len samotny kufor......myslym ze je to zbytocne ved ked chcem otvorit auto tak tam je na to dalsie odsobytne tlacitko nie  :D da sa to nejako v menu lebo som sa na to vcera pozeral ale nikde som nic take nenasiel alebo len cez dia alebo to neide vobec?? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...