Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko chlapi, nevíte někdo prosím kde se nachází čidlo podtlaku v sacim potrubí??ŘJ mi hlásí chybu a já ho zaboha nemůžu najít..Jedná se o 309ku z roku 91.Je to 1.4 jednobod..

Odesláno

nevim jak to vypadá u 309, ale já mám vývod pod stříkačkou na sacím potrubí a to čidlo je chycený nad chladičem:myslim

Odesláno

mám tento vůz s motorem TU 3M a vstřikováním MONO JETRONIC.

Myslím ale že u tohoto druhu vstřikování není žádné čidlo podtlaku. Snímač teploty nasávaného vzduchu , snímač polohy škrt.klapky , snímač teploty chlad.kapaliny , to ano ale o tom čidle podtlaku nevím.Ale možná se mýlím.

Odesláno

no mě to \"řekla\" ŘJ přes blik kod(nebo jak se to píše)..tak jsem z toho nějakej zpitomnělej:roll a tušim, že mam TU3MZ

[upravil dne 28/8/05 urcin]

Odesláno

mám taky motor TU 3M/Z a dneska jsem nějaký to čidlo hledal,ale bez výsledku.Jinak jednobod.vstřikování systému Bosch MONO JETRONIC dával Pežot do motorů :

P 205 1,1 - TU 1 B

P 205 1,4 - TU 3 M

P 309 1,4 - TU 3 M

Já tam mám verzi tohoto vstřikování A 2.2 Bohužel neznám tu diagnostiku přes blik.kod a její adaptibilitu pro jednotlivé systémy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...