Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Až na tu bolest s těsněním olejového kanálu mezi blokem a hlavou jsou povedené.... Na 106 ideální motorizace pro běžné ježdění....

Odesláno

Tak auto je pro přítelkyni která sním bude jezdit pouze v městě max. někam kousek za Prahu :) Chtěli jsme původně Kvaskyho 306 ale tu si nechá jeho bracha takže nic :( A v uterý se jedem podívat na 106 tak uvíme na obrazku vypadá hezky ale zaleží co realita :roll

Odesláno

1.1 je hrozná brzda a 1.4 mi žere míň než 1.1 ve 206 ... něco udělá váha ale i tak.... pokud hledáš něco na ježdění po městě, kup jí dělobuch - buď 106 nebo saxofón ;) Už jen proto, že 1.1 žere po městě úplnej nesmysl...

[upravil dne 8/11/13 07:47 od Tom_206]

Odesláno

Mě to žere max do 6 litrů po městě. Víc už jen když tomu šlapeš po krku...

Pokud chceš něco co žere málo i po městě, tak doporučuju pandu nebo punto s 1.3JTD :) Přítelkyně jezdí v létě s dlouhodobým průměrem 3 litry a v zimě 3.4 :) A 50kw ti do města stačí bohatě.

Odesláno

Tome a neříkal si dřív že jezdíš do 7 litrů ať to točíš jak chceš? To jsou přesně tvá slova cca rok zpět... ;)

Já se s 1.1 dostal ve městě do těch 6, na dálnici si vzal i 8.. ale na prahu bych ji vzal ;) na 1.4 mám průměrku 7.5 a to se jezdí 50/50 ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...